Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová ptákovina, která však nenudí a i přes spoustu nesmyslů má hlavu a patu. Synopse je až dětsky jednoduchá a nebýt některých násilných scén, byla by to dobrá pohádka. Z šedivého průměru vystupuje (jak jinak) Robert Englund, který je výrazný i když se o to nesnaží přestože se objeví pouze v několika obrazech ve vedlejší roli. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o zlomyslném džinovi, co dokáže být pěkná svině. Přání sice plní, ale vždycky výměnou za to nejcennější. Kamkoliv se hne, tam za sebou nechává spoustu mrtvol. O tom, že dokáže zabíjet nápaditě a s elegancí, vás Wishmaster přesvědčí opravdu lehce. Maskérská práce jednoznačně vede, CGI už trochu narušuje jinak bezchybnou zábavu. Manfrediniho hudba tentokrát nevýrazná až hanba, za to obsazení zaslouží jedničku s hvězdičkou. Englund, Bannister, Todd, Savini, Raimi a Hodder by mohli vyprávět. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový horor z devadesátek, působící jako z 80. let. Nebylo to špatný, ústřední mytologie o džinovi jako ultimátním zlu, který splněním tří přání otevře bránu ostatním je fajn, samotný džin se nesere a přání plní s černým humorem, brutálně a krvavě. Mínusy jsou jasné - podobně jako u hororů z 80. let to není moc strašidelný, hlavní hrdinkou je uječená bloncka, takže po chvíli začnete fandit sympatickému džinovi, no a docela dlouho se to rozjíždí. Plusy - parádní masakr na konci, originální vraždy a hlavně spousta zajímavých hostovaček z jiných sérií. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela solidní horor s fantasy námětem jak z osmdesátých let, kde ale místo džina řídili řezníci jako Pinhead nebo Freddy. Samotná postava džina je tady moc pěkně udělaná a je to asi to nejlepší, co se v tomhle hororu dá vidět, on totiž nejenže je děsně zlomyslnej hajzl, kterej si přání vždycky vyloží tim nejkrvavějším a nejbolestnějším způsobem jakým to jde, ale ještě je to výborně temná postava a to i pokud je zrovna v lidský podobě a jeho hlas a dikce je naprosto výborná. Nicméně druhá věc je, že jinak ten film už za moc nestojí, jelikož herci včetně hlavní postavy i Roberta Englunda (nic nečekanýho, jelikož nemá svojí rukavici, klobouk a červenočerně proužkovanej svetr) děsně přehrávaj a jsou někdy vyloženě trapný a děj krom pár kouzel džina a závěrečných orgií nic víc nenabídne, krom toho triky na rok 97 fakt ubohý, pokud nepočítám gore, ty docela ušly ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

U Wishmastera sa mi páči, že sa tvorcovia dokázali potrápiť s totálne céčkovým námetom a urobili z neho dobré poctivé béčko. Už len samotné obsadenie malých i väčších rolí (Englund, Scrimm, Todd, Raimi) je hotovým orgazmom pre každého hororového fajnšmekra. Nechýba klasické klišé (Ted Raimi dlho nepožije), či súce hlášky, tak ako sa na tento žáner patrí. Maska zlého Djinna je tiež celkom podarená, no jeho nová tvár v podobe démona Andrewa Divoffa je oveľa lepšia. Pobavil som sa, to musím uznať, ale 100% to nie je. Stojí to však zato. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)
  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama