Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dobe pred začiatkom času vdýchol Boh život celému vesmíru. Zo svetla sa zrodili anjeli. Zo zeme sa zrodili ľudia. A z ohňa sa zrodili démonickí džinovia. Zlé, kruté bystosti odsúdené k životu v prázdnote medzi svetmi. Kto prebudí niektorého z nich, tomu budú splnené tri želania. Po splnení tretieho priania pekelná armáda džinov zaplaví celú Zem. "Vládca prekliatých prianí" má jediný cieľ. Chce zničiť náš svet a uvrhnúť ho do temnôt. ** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po mnoha zhôd náhôd a okolností sa miestna znalkyňa starožitností, Alex, dostáva k záhadnému, červenému diamantu. Tento drahokam však nie je len tak hocijakým kameňom. V jeho vnútri sa ukrýva starobylé zlo, džin, ktorý síce splní želanie vlastníkovi, no zároveň so sebou prináša smrť a skazu pre všetkých. Tak toto som nečakal. Každí, kto ma tu aspoň trošku "pozná", vie, že nie som veľkým fanúšikom starších hororov. Nie, že by som sa pri "Wishmasterovi" mimoriadne bál (lebo tento horor nie je veľmi o atmosfére), ale to gore, mordovačky (až na pár detailov), tak to klobúk dolu. Príbeh v podstate jednoduchý a prostý, bez komplikácií, s jasnou štruktúrou vývoja deja. Čo ma ale zaujalo najviac, je prefíkanosť džina. Plnenie svojich úloh poňal skutočne svojsky. Veľmi nápadité. Niekoľko efektov skutočne smiešnych, ale tak, čo narobíme, "Attari" to celkom nezvládlo. Nebyť toho, tak trochu komiksovo odľahčeného záveru (aj keď to tak zrejme muselo byť), mohla to byť neskutočná pecka - 65%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak poslouchej, ty perský potížisto.. Za prvé si přeji, aby Tammy Lauren už v žádném filmu nepředvedla takový hysterický výkon, protože to chvílemi vypadalo, že rodí Belzebuba vidlemi napřed. Za druhé nechť Andrew Divoff až do konce věků vymetá samá podprůměrná béčka. A za třetí…ať autoři Wishmastera nejsou při jeho tvorbě pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek. Cha! To jsem tě převezl, djinne! A je po tobě.. Dobrý nápad, bídná realizace. Bohatá přítomnost hororových hereckých ikon a jedna povedená scéna s obživlými sochami válečníků (mimochodem, všimli jste si, že v Beaumontově sbírce byl i Pazuzu z Exorcisty?) ještě jaro hrůzy nedělají.. Zase na druhou stranu pořád lepší než dokument Vládce prokletých sraní pojednávající o bakterii Vibrio cholerae.. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Těžce béčková záležitost ve stylu Hellraisera říznutá Noční můrou v Elm Street. Škoda, že se tahle série lépe nerozvinula, protože potenciál by měla. Džin uměl plnit přání vážně skvěle a gore triků je tu celá plejáda. Super devadesátkový kus, ještě čerpající poslední záchvěvy klasických nepočítačových triků. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak po letech musím jednu hvězdu přidat za poctivé masky, mechanické efekty a báječné gore. Jeden večírek u dvora ve starověku, druhý u pana Beaumonta (R.Englud) v současnosti. A copak mají společného? Šťavnatý masakr! Létající hlavy, stahování z kůže i masa (ten kostlivec byl fajn), mutace do krokodýlů a zrůd....považte jen, že klavír nemusí být jen na hraní, ale třeba i na trhání hlav. Nechybí ani vtipné momenty - ,,Přeji si, abyste prošel skrze mě." Oživlé sochy, vyzvracená kreatura připomínající Věc a odřezávání obličejů. Pro džina není těžké přinutit kohokoliv k vyřčení jakéhokoliv přání, když dotyčný neví, že ho to bude stát život. ,,Ano, chci přestat stárnout!" A navrch devadesátková hudba - Cellophane, Eating Crow či Southpaw - není sice úplně můj šálek, ale Mötorhead jsem si při závěrečných titulkách vychutnal! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)
  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama