Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Perfektný psychopat, navyše kripel. No, ešteže bol psychopat (v jeho prospech), lebo ľudia v jeho situácii často berú samovraždu ako východisko. Pomsta je vo filme moja najobľúbenejšia téma, pokiaľ je spravodlivá. Vozíčkarova pomsta však bola nespravodlivá, čiže psychopat mal u mňa od začiatku absolútnu antipatiu. Napriek tomu to bolo istým spôsobom vtipné, aj keď ničím ojedinelé. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mario Casas mě baví, takže mi stačilo vědět, že tam hraje, abych dostal chuť to vidět. Postavu, kterou zde ztvárnil, jsem z celé duše nesnášel, a od začátku jsem si říkal, že tohle může skončit jen 3 způsoby: 1) Ángel dojde spravedlivého trestu a skončí za mřížemi, 2) Ángel dojde ještě spravedlivějšího trestu a na konci zemře, anebo 3) to Ángelovi na konci všechno projde a já budu nasraný, protože přesně takové konce nesnáším. Nakonec se ukázalo, že jsem se ani v jednom případě netrefil, protože to celé ústí v rozuzlení, které mi **Spoiler Alert!** až nápadně připomíná závěr filmu Hořký měsíc - osobně bych se vůbec nedivil, kdyby to scenáristi El practicante od Polanského prostě vykradli, ale samozřejmě není vyloučeno, že se jedná o náhodu. Jinak se mi zde docela líbila i Déborah François - vcelku zajímavé stvoření, vzhledem k jejímu věku to ale na nějakou velkou kariéru u filmu už asi nevidím. Celkově se mi ten film asi líbil, byť dějově mi to občas přišlo nevěrohodné a chování některých postav (jako např. starý soused) člověk skutečně nechápe - každopádně na Španěly je to celkem slabé, ale v rámci té netflixové bídy se to dá. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, v podání zdravotníka, byla natolik slizká, že bych věřil tomu, že po konci natáčecího dne herec vyprovodil celý štáb z bytu, až na herečku, se kterou si pak zkusmo vyzkoušel nějaké nové metody mučení. A to není dobré. Samozřejmě je fajn, když výkon herců je uvěřitelný, ale při pohledu na Casase jsem měl pocit, že se jim do záběru připletl nějaký hendikepovaný pacient v deliriu. Mimo to, nosný děj mi sice přišel zajímavý, osobně si však myslím, že nepřináší nic objevného. Film je docela nudný, předvídatelný. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

El Practicante je klasickým nekomplikovaným průměrným thrillerem ze Španělska, tentokrát s docela neotřelým námětem a krajně nepříjemným charakterem v podání Maria Casase, který je, jak je vidět hercem mnoha tváří, protože je momentálně poměrně často obsazován do různorodých rolí. Tady ztvárnil hajzla přímo prvotřídního a sympatizovat s ním určitě budete jen těžko. Sice budete překvapivé momenty hledat stěží, ale jako večerní nenáročná oddychovka poslouží slušně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na jeden krát bez najmenších problémov sledovateľná jednohubka. “Lekárnik” nedisponuje nijak mimoriadnym tempom, ani neobsahuje žiadne twisty v zálohe, ktoré by diváka posadili na zadok. Tak isto nie je príbehovo nijak prekvapivý, skôr ide podľa osvedčenej šablóny, ktorá nijak neprekvapí. Malá rada na záver, sledovať radšej v naturálnom jazyku, lebo ten anglický dabing je doslova tragický. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama