Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podivínský záchranář se stane obětí nehody, po níž ochrne a stane se nesnesitelným natolik, že ho opustí přítelkyně. A s tím se nehodlá smířit. Casas je jako psychopatický vozíčkář výborný a budete ho spolehlivě nenávidět. S přivřenýma očima se dá akceptovat i jeho počínání vzhledem k handicapu. Problém je, že tu není dostatečně silný protihráč, kterému by se dalo fandit, takže to je de facto o tom, že odporný člověk dělá hnusné věci. To sice může částečně fungovat, ale celý film to neutáhne. Každopádně jednou se to dá. 55% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mario Casas je už španělská klasika a stejně tak scénáristi snímků jako je Anna Fritz nebo The Platform byli dobrý start, který by naznačoval, že i The Paramedic bude stát za to. Bohužel opak je pravdou a za mě je to jeden z nejhorších španělských filmů, který se svými bratříčky nemá nic společného. Chybí zde napětí, atmosféra, zájem diváka se vůbec dále dívat nebo solidní zvrat na závěr, kterým nás španělé vždycky uzemní. Takhle je to výkřik do prázdna, kdy prvních 40 minut je seznámení a druhá půlka skončí dříve, než by stihla začít, nekoná se žádná akce a celý film jenom poslouchat klišovité, mdlé dialogy není moc zábava. Velká, táhnoucí se nuda, které bych se vyhnul obloukem. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Není to bohužel další nástupce Španělské vlny a Mario Casas nehraje v dalším Contratiempu, ale i tak se jedná o slušný Španělský standard, který fanoušky podobné tvorby rozhodně neurazí, ale taky nenadchne. Hlavní hrdina pracuje v ambulanci, ale prodělá těžkou dopravní nehodu, kvůli které přestane moct chodit a zatímco zažívá novou těžkou zkoušku v životě, tak jej opustí přítelkyně zrovna když jí nejvíce potřebuje a rozhodne se samozřejmě pomstít. Dobře se na film kouká, umí být napínavý a hlavní hrdina je sympatický psychopat, se kterým se dá i sympatizovat vzhledem k jeho situaci. Ve finále dojde také na jeden zvrat, ale na to jsme od Španělů zvyklí, chybělo mi zde cosi navíc. Jako jednohubka je Zdravotník však slušný. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 6.5/10. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lehce film Gréta. Jen s o něco upraveným průběhem a to, že je na vozíčku. Nápad není moc originální, ale zaujal mě, protože je to sociopat na vozíku. Líbí se mi, že dobře vystihli jeho zlost vůči ostatním lidem, protože on je na vozíku a ostatní ne. Je to slušně provedený sociopat, jen mi vadí, tak jako u Gréty únos oběti. Od té doby se to začíná s*át. Zde je ta část moc zdlouhavá, nezajímavá a to, že je ona na vozíčku, mi přijde docela na hlavu a přitažené za vlasy. Její revenge se mi líbila, bohužel nepůsobila tak dobře, protože jsem musel přečkat tu zdlouhavou část. Konec je sra*ka a nepobírám to. VYHODNOCENÍ: BRÁCHA: UŽ NIC NEPIŠ, TEĎ UŽ JDI SPINKAT ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

narcistni psychopat na voziku, ktery mi kinda pripominal chrise wattse - teda takovyho az moc extremniho chrise wattse. nemyslim si, ze si film nekdy pustim znova, prece jen na voziku clovek nemuze zabijet nejak zajimave - coz mi na tomhle filmu dost chybelo. vice krve, vice napaditych vrazd, policejniho vysetrovani a dala bych tomu lepsi hodnoceni. ale ted to spis neurazi ani nenadchne. proste meh. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama