Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro to vypadá, jako kdyby Netflix vznikl jen proto, aby ve Španělsku točil thrillery. Zdravotník je fajn kousek. Hlavně se v něm realizuje Mario Casas, který neunesl to, že ho opustila přítelkyně kvůli tomu, že se dostal na vozíček. Je to emotivně trošku přitažený za vlasy, ale atmosféru to mělo, tak proč ne. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

tento film má pomalšie tempo, mne konkrétne to nevadilo. Hlavná postava zdravotníka mi bola nesympatická od prvej minúty a niečím mi prišiel doslova nechutný, takže o to lepšie potom u mňa fungoval celkový dojem z filmu. Nič prevratné sa nestalo, nič ma nedvihlo zo stoličky ale stále bolo cítiť, že je to španielske a to ma zatiaľ asi nesklamalo. Záverečná bitka sto bodov :D áno, a pozerajte v originál jazyku s titulkami, nie anglický dabing, to sa nedalo počúvať. Zase po dlhšej dobe niečo lepšie by som povedala. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

narcistni psychopat na voziku, ktery mi kinda pripominal chrise wattse - teda takovyho az moc extremniho chrise wattse. nemyslim si, ze si film nekdy pustim znova, prece jen na voziku clovek nemuze zabijet nejak zajimave - coz mi na tomhle filmu dost chybelo. vice krve, vice napaditych vrazd, policejniho vysetrovani a dala bych tomu lepsi hodnoceni. ale ted to spis neurazi ani nenadchne. proste meh. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! To mě úplně zničilo ... Těžkotonážní hutnej flick o odporným hajzlovi, kterýho hraje Mario Casas. Hraje ho fakt dokonale, až jsem ho úplně nenáviděl. Chvílema se mi i z něj a jeho činů zvedal žaludek. Naopak Deborah Francoiz je sexy a úchvatná ... No prostě, krásnej, těžkej film pro sobotní lenošení ... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mario Casas mě baví, takže mi stačilo vědět, že tam hraje, abych dostal chuť to vidět. Postavu, kterou zde ztvárnil, jsem z celé duše nesnášel, a od začátku jsem si říkal, že tohle může skončit jen 3 způsoby: 1) Ángel dojde spravedlivého trestu a skončí za mřížemi, 2) Ángel dojde ještě spravedlivějšího trestu a na konci zemře, anebo 3) to Ángelovi na konci všechno projde a já budu nasraný, protože přesně takové konce nesnáším. Nakonec se ukázalo, že jsem se ani v jednom případě netrefil, protože to celé ústí v rozuzlení, které mi **Spoiler Alert!** až nápadně připomíná závěr filmu Hořký měsíc - osobně bych se vůbec nedivil, kdyby to scenáristi El practicante od Polanského prostě vykradli, ale samozřejmě není vyloučeno, že se jedná o náhodu. Jinak se mi zde docela líbila i Déborah François - vcelku zajímavé stvoření, vzhledem k jejímu věku to ale na nějakou velkou kariéru u filmu už asi nevidím. Celkově se mi ten film asi líbil, byť dějově mi to občas přišlo nevěrohodné a chování některých postav (jako např. starý soused) člověk skutečně nechápe - každopádně na Španěly je to celkem slabé, ale v rámci té netflixové bídy se to dá. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama