Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

narcistni psychopat na voziku, ktery mi kinda pripominal chrise wattse - teda takovyho az moc extremniho chrise wattse. nemyslim si, ze si film nekdy pustim znova, prece jen na voziku clovek nemuze zabijet nejak zajimave - coz mi na tomhle filmu dost chybelo. vice krve, vice napaditych vrazd, policejniho vysetrovani a dala bych tomu lepsi hodnoceni. ale ted to spis neurazi ani nenadchne. proste meh. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! To mě úplně zničilo ... Těžkotonážní hutnej flick o odporným hajzlovi, kterýho hraje Mario Casas. Hraje ho fakt dokonale, až jsem ho úplně nenáviděl. Chvílema se mi i z něj a jeho činů zvedal žaludek. Naopak Deborah Francoiz je sexy a úchvatná ... No prostě, krásnej, těžkej film pro sobotní lenošení ... ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, v podání zdravotníka, byla natolik slizká, že bych věřil tomu, že po konci natáčecího dne herec vyprovodil celý štáb z bytu, až na herečku, se kterou si pak zkusmo vyzkoušel nějaké nové metody mučení. A to není dobré. Samozřejmě je fajn, když výkon herců je uvěřitelný, ale při pohledu na Casase jsem měl pocit, že se jim do záběru připletl nějaký hendikepovaný pacient v deliriu. Mimo to, nosný děj mi sice přišel zajímavý, osobně si však myslím, že nepřináší nic objevného. Film je docela nudný, předvídatelný. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

El Practicante je klasickým nekomplikovaným průměrným thrillerem ze Španělska, tentokrát s docela neotřelým námětem a krajně nepříjemným charakterem v podání Maria Casase, který je, jak je vidět hercem mnoha tváří, protože je momentálně poměrně často obsazován do různorodých rolí. Tady ztvárnil hajzla přímo prvotřídního a sympatizovat s ním určitě budete jen těžko. Sice budete překvapivé momenty hledat stěží, ale jako večerní nenáročná oddychovka poslouží slušně. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Perverzni a narcisticky thriler o pomste osameleho muze s obsesi. Je to solidni film pro patecni pandemicky vecer nouzoveho stavu. Nemuze ji dal, nez za hranice sve omezene zapletky. Jsou zde dobre herecke vykony. Postupne se buduje vyborne finale, ktere vynahradi nedostatky v prvnim a druhem dejstvi. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama