Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas dovolenky v Arizone sa havajské tajné agentky Donna a Nicole nevedomky stanú figúrkami v zločinnom snažení Kanea o znovu získanie nefritového Budhu. V ňom sa ukrýva prístroj, ktorý sa používa v atómových bombách a bol ukradnutý z čínskeho laboratória. (TV Markíza)

Recenze (4)

dainio 

všechny recenze uživatele

Mnoho scén v tomto filmu, patří do zlaté pokladnice nejšílenějších a nejvíc WTF momentů, v historii kinematografie. Např. agentka v zajetí ukradne zbraň padouchovi a míří na něj z metru, bouchačka je ale špatně seřízená, tak ji zkušená špionka před jeho očima rozebere do posledního šroubku a aktér staticky čeká, až ji opětovně smontuje, aby na něj opět mohla mířit. Další perličkou je přestřelka mezi zvláštním vodním plavidlem, kde jsou ozbrojeni dva muži a střílejí po hlavních hrdinech, kteří jsou na pevnině. Projde asi tisíc kulek, ale nikdo nikoho netrefí. Přesto, pře ze všechno, film nenudí. Ať je to hromadou playmate, lehkým dějem a množstvím vtipných scén. Má to své osobité kouzlo. Kouzlo blbosti. ()

vendysek odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku velice havajská atmosféra, dále dokonce spousta nadupaných svlíkaček, nezkrotného plážového sexu, odzbrojujícího plážového střílení a vesměs príma akce. Patrně nejskvělejší film o kristronovém relé, jaký byl kdy vyroben. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší film od Sidarisových , všechny atributy, které dělají jejich filmem filmy jsou prostě v tak malé míře, takže zůstane jen ta hloupost hloupého béčka. Jedna hvězdička za Havaj a její přírodu. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Příběh hrůza ,pořád se někam lítá letadlem.Ženský pronásleduje model helikoptéry a bohužel je to dost poznat.Akční agentky jsou spíš k smíchu hlavně když se snaží vypadat v boji profesionálně. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie prebiehalo na Havaji, v Louisiane, Arizone a v Las Vegas. (Real Tom Hardy)
  • Helikoptéra z filmu bola nadizajnovaná čisto iba pre tento film úplne "od podlahy." Doteraz je ju možné vidieť v múzeu letectva v západnom Beverly Hills. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama