Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál z malebné vesnice vypráví s laskavým humorem a nadhledem o veterinářce Lucii Boučkové (Tereza Kostková), která na malé vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy. Sama se však jednoho dne ocitne před volbou, kdy se musí správně rozhodnout mezi dvěma muži, aby našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa (Filip Antonio). (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

Peabody 

všechny recenze uživatele

jasně, romkom jako řemen, ale klidová, venkovsky milá (jak jsem z města), hezké holky, Vojtek a Zach tedy nic moc, ale Polívka a Zedníček a Táborský s Nárožným to ano. Moc se mi líbil soundtrack, tedy volba dobových písní (nikoli šišlající Elíza Kopecká v titulcích). Jasně, že by v celé vesnici nebyl signál a mobily se nepoužívaly, je asi fikce, ale u tohoto žánru nehledám logiku.  K práci mi to vyhovovalo. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Beru, jak to je, ačkoliv tak málo lidí ve vesnici jsem ještě neviděla. Jako zajímavost, žádné malé děti a ejhle nahodička všichni mají zrovna děti ve věku 15cti let a v tak malé vsi je škola kam chodí :) Blbostí je tam hafo, ale nemohu popřít, že mě to bavilo. Velká škoda, že nenabrali i nějaký kompars. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál z venkovského prostředí, který sice neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Na můj vkus to bylo až moc natahované a přeslazené, děj se někde v půli stopáže zasekl a tvůrcům se pak poměrně dlouho nedařilo hnout z místa. Kdyby ubrali tak pět epizod, celkovému vyznění by to určitě prospělo. Asi nejvíc se mi zamlouvala dvojice Pavel Zedníček a Jitka Smutná představující prototyp manželského páru po mnohaletém soužití. Jejich vzájemná interakce byla neskutečně přesná. Skoro pokaždé mě rozesmáli, jak trefně (tím pádem i dost komicky) většinu situací sehráli. Hodně se mi líbila titulní píseň, kterou nazpívala Elizabeth Kopecká. No a Rokycansko mě uchvátilo natolik, že se tam budu muset někdy vypravit. (60%) ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Seriál, přibližující život obyvatel malebné vesničky - pro mne příslib pohodové a vtipné zábavy se známými českými herci. Těšil jsem se na seriál, který nebude z nemocnice ani z kriminalistických služeben. Nedostal jsem ale úplně to, co jsem očekával a v co jsem doufal. Pohoda tam je, humor občas taky, herci, až na několik jedinců, kteří mně moc nesedli (Roman Zach, Amélie Pokorná, Kateřina Marie Fialová) vesměs v pohodě a velice chválím hudbu Jana P. Muchowa. Scénáristicky to ale nebylo ono. Některé díly byly zdařilejší, některé méně. Možná by jich stačila polovina. Ubrat dílů a přidat příběhu kreativnější a intenzivnější noty a mohla z toho být lepší, než sotva průměrná (spíš podprůměrná) záležitost. 45 %. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vesnické červené knihovně to docela sluší, 1)  pravděpodobně proto, že se tvůrci nenechali zlákat k nekonečně natahovaným seriálům, jak je u Primy či Novy nedobrým zvykem, ale ukončili příběh právě včas, aby se postavy divákům příliš neokoukaly._____ 2)  Děj, zápletky i herecké výkony (a konec konců i prostředí) není nic zvláštního. Ale na nové díly jsem se docela těšil a sledoval jsem věc se zájmem, tak to nakonec tři upachtěné hvězdičky hodí._____ 3)  Je tu i pár pěkných kluků. 16letý Prokop Zach (stará se o něj vysloužilý voják), 49letému Romanu Vojtkovi to kupodivu sluší, i 18letý Filip Antonio (syn veterinářky) stojí za zmínku. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (24)

  • Premiéru epizody sledovalo více než milion diváků starších 15 let (1,02 mil.). Stala se tak nejsledovanějším pořadem pondělního večera po 20:00. (rublik05)
  • Premiéru druhé epizody si nenechalo ujít 965 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama