Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie všemožných béčok, céčok, grindhousových a exploatačných filmov je aj tak len také malicherné hviezdičkárenie na základe venčenia tých najbizarnejších sympatií, pričom nevšímavosť voči nim znamená sebazapieranie a trápnu askézu. namiesto "Funeral of queen Mary" z Mechanického pomaranču mi teraz bude dlhú dobu v hlave mimovoľne hrať znelka z Deadly Prey, posúvajúca tú urputnú dramatickosť a vážnosť do (pre chladnú hlavu) smrteľne príťažlivého vytrženia. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej kopec srandy. Od začátku jsemnevěřícně koukal hlavou na hlavního hrdinu kterej přehrával neuvěřitelným způsobem. A ta jeho manželka byla na facku, ale pak najednou akce a hrdina se objevý v šortkách v lese, to už jsem nevydržel a spíše se neustále smál, takový těsný šortky:-D Akce je tu dost je sice dost nedodělaná, jako třeba když se mlátí tak se sotva dotknou ale svůj účel splnila.Navíc již 100x zmíněná useknutá ruka neměla chybu a ten finální výkřik? No prostě bomba. Film jsem si maximálně užil a kdybych byl s nějakým kamarádem tak se bavíme i bez alkoholu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nostalgický akčňák a nic víc. Při dnešním pohledu se jedná o jeden ohromný kýč, ale ve své době nás bavil. Námět o lovu člověka byl ještě později mnohokrát využit. Zde banda žoldáků používá člověka jako součást výcviku a ani nepřekvapí, že si jednoho krásného dne vyberou špatně. A tady je zajímavá zvláštnost. Velmi často se doužívají scény, situace a dialogy z proslulého 'Ramba'. Těžko říci jestli se jedná o vykradačku či inspiraci. Každopádně je to celé velmi těžko uchopitelné. A když těsně za člověkem bouchne střela z tanku a on si spokojeně běží dál, ponurý úsměv diváka dává najevo, že se tu tvůrci s nějakou tou logikou nijak nezabívali. Ano, je to nesmyslný film, ale s ohledem na konec 80. let se dá trochu přimhouřit oko. Osmdesátková akční zábava pro chvíle pohody a komiksové představivosti. ()

No Remorse 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně si vzpomínám jak jsem ten film neustále sjížděl na tý ohraný VHSce kde jsme ho měli pod názvem smrtonosná kořist... v tý době to byla vopravdová pecka...drsňácký dialogy....tábor plnej žoldáku, jungle a frajer co nemá s nikým slitování... V pořádný obrazový kvalitě a se starým dobrým rychlodabingem bych se na to s chutí mrknul znovu! P.S. Ten dabing k tomu prostě patřil ! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nejtypičtější osmdesátkový akčňák, kde je všechno tak hrozně debilní, až z toho nelze spustit oči. Téma 'jeden borec s nožem proti celé armádě' jsme v té zlaté pokleslé dekádě viděli zpracované mnohokrát, ale Ted Prior v šortkách Pala Habery prostě nemá konkurenci. Když se před po zuby ozbrojenou jednotkou schovával na opadaném stromě v přibližně dvoumetrové výšce, vyprsknul jsem smíchy jako už dlouho ne. To byly panečku filmy.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama