Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)

(více)

Recenze (648)

boshke 

všechny recenze uživatele

Růžičková je skvělá, ale jinak to celkově stojí za prd. Akorát u prvotřídního dabingu porna a pořadů o svatých jsem se vyloženě zasmál, ale krom toho slabota. Z dětství mám Slunce seno spojeno s dvěma hodinami skvělého humoru, leč tato představa se dnes jeví více než komicky. Jako malému mi zřejmě stačilo málo... 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trošku slabšie, ale stále veľmi dobré pokračovanie. Hoci prvý film ma naozaj bavil, druhý snímok už začína pokrivkávať.. Kŕčovitá snaha o humor za každú cenu mi ide silno proti srsti. Niektoré scény mi pripadajú trochu trápne nehľadiac na neúnosnú dĺžku filmu. Záverečné fackovacie finále ma naozaj nebavilo. Škoda. Komu sa páčil prvý diel asi sa mu bude páčiť aj tento, vtipov je tu stále dosť a starí herci zostali. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

jasně, už to bylo zase o kousek stupidnější než počátek, ale ještě se to dalo...ale po tomdle dílku už sem Mistra A Little bit neboli Trošku přestal trošku víc vnímat...respektive sem ho začal ignorovat, páč některý lidi a filmy je postě lepší se jim vyhýbat...Trošku sem prostě vnímal jako každej, kdo prostě vyrůstal v tý době, kdy frčelo Seno a Jasněnka...takže pro mentální vývoj zhruba desetiletého člověka jsou jeho filmy vcelku neškodný...ale s postupujícím věkem už prostě člověk nemůže riskovat lobotomii filmovýho vkusu a proto sem už jeho další filmy raději nesledoval...fakt bych do toho nešel, páč by to byla zcela jistě mental suicide...takže goody bye Zdeňku, rotuj v hellu nebo kde chceš... seš koneckonců oživlej čert z nějaký zapomenutý Troškovy pohádky ne? Ale prosím, neodpovídej mi...některý odpovědi mě fakt nezajímaj... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jděte se s tím Troškou bodnout, ubožáci, polovina vás odsuzuje jeho filmy půl roku před tím, než jdou vůbec do kin, a kdyby to nebylo bloklé, sázeli byste tam ve stejnou dobu odpady!. Navíc jako "sci-fi" může tuhle komedii označit jen ten, kdo pochází z neosobního betonového města, protože přesně TAKHLE to na českých vesnicích vypadalo a vlastně ještě vypadá; změnil se jen režim, oblečení a technologie... Dokonale pravdivá sonda do hlubin mentality národa českého.;-) ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Téhle komedii se asi nebudou smát dvě skupiny lidí: ti, co nezažili komanče a ti, co nezažili klasickou vesnici a vztahy v ní, protože Troška většinu z toho dobře zparodoval a reálně zobrazil, že každé hodnocení typu odpad! je trochu neopodstatněný. Lepší než všechny současný komedie, hlášky dávno zlidověly, neherci hrajou skvěle, herci do vesnickýho prostředí zapadli jak ozubený kolečka v hodinkách a scény s Valerií Kaplanovou jsou prostě to nejlepší z celýho filmu. "Když vy břízoly, tak my kachličky..." jak nadčasový lidský rys. Nebo věta, kterou jsem v mládí slýchával také při identické situaci, kdy vypadl v celé dědině el. proud: "Do prčic, kterej blbec zase!" Nebo shánění ženichů středověkým způsobem, věděli jste, že takto to může fungovat dodnes? A všimli jste si, že se ve filmu hádá jen Škopková s Konopnicí a že chlapi ne? A ty vesnické drbny nevymřely, ale žijí dodnes a žít budou až do skončení světa. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (65)

  • Představitelky sester, které Cecilka (Vlastimila Vlková) v jedné ze scén svolávala píšťalkou, dostaly stokorunu jako motivaci, aby utíkaly co nejrychleji. (sarkas21)

Reklama

Reklama