Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Kruh

Kruh (2002)

Tahle ducharina je proste genialni! Film disponuje dokonalou atmosferou, kterou udava cela vizualni stranka filmu a to diky neustale mlhavemu a destivemu pocasi. O zaznamu na one VHS ani nemluvim, to je proste tresnicka uz na tak dokonalem dortu. Tenhle snimek muzu videt stopadesatkrat a porad me neomrzi... Jeden z nejlepsich filmu od roku 2000!

Psycho

Psycho (1960)

Dat Psychu mene jak plnej pocet by bylo filmovy barbarstvi. V roce 2012 vetsina scen muze pusobit spise komicky, ale Hitchcock je proste PAN REZISER! Dokonale skloubeni cernobileho obrazu a nervydrasajici hudby pod taktovkou Bernarda Herrmanna funguje dokonale i po vice jak 50-ti letech. Nejvic na celym filmu desi snad onuv Batesuv barak na kopci!

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Viděno v kině. Že je tenhle scénář ohranej? A koho to zajímá? Pokud se to dobře udělá, nejsem rozhodně proti a James Wan je prostě mistr ve svým oboru! Dle mýho názoru je to ale daleko větší nářez než zrovna třeba Insidious... Kdo má rád filmy jako Ptáci, Stáhni mě do pekla, Vymítač ďábla, či např. Sinister, si najde v tomhle dílku něco, co se mu bude líbit...oceňuju i scény, kde se vyskytla nějaká ta vtipná hláška, za to dávám taky plusový body. Troufám si za sebe tvrdit, že tohle je atak na první příčky hororových klasik...prostě excelentní a já jsem naprosto spokojená - dvěma slovy - tlesk, tlesk...

Osvícení

Osvícení (1980)

Jednim slovem... K-L-A-S-I-K-A! Jednim z nejdesivejsich prvku celeho filmu je hudba... A ta dela sakra moc!

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Absolutne nejsem fanousek filmu tohohle zanru a uz vubec ne uchyla Tarantina, ale tenhle je... BOMBA! Krome paradniho snimku, paradni soundtrack, nic vic neni co dodat!

Vřískot 2

Vřískot 2 (1997)

To on započal mojí lásku k hororům!

Orphan

Orphan (2009)

Moc dobre nechapu, jak se tento film nemohl dostat do ceskych kin z duvodu neuspechu v USA, fakt nechapu...Po x mesicich (mozna letech) jsem narazila na horor, kterej za to fakt stoji. A Orphan za to stoji ve vsech smerech. Stoji za podivanou!