Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lilo žije se svou starší sestrou Nani, pejskem Stitchem a dalšími mimozemskými tvory na Havaji. Nikdo ale neví, že Jumbo tajně deaktivoval 625 experimentů a jeho bývalý partner, zákeřný kapitán Gantu, odvolaný kvůli neúspěchu jednoho z experimentů, sem míří, aby je našel. Vpadne do plážového domku a unese Jumba. Stitch a Lilo je pronásledují, ale neúspěšně. Vracejí se zpět, Jumbo měl oněch 625 experimentů schovaných v domku v dehydrované formě. Stitch a Lilo jednoho oživí, ten ale okamžitě uprchne. Mezitím Jumba na Turu vyslýchá mimozemšťan doktor Hämsterviel. V telefonickém hovoru slíbí Pleakleymu, že ho vrátí na Zemi výměnou za experimenty. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak Stitch! film je podľa mňa najslabší diel z kategórie Lilo a Stitch. Je síce krátky, ale dosť nudný, nezaujímavý a čo mne osobne najviac chýba -málo emočný. Jedinou kladnou stránkou je, že je (aspoň podľa mňa) najzábavnejší zo všetkých Lilo a Stitch filmov. Tu som sa nasmiala do sýtosti a takmer pri každej scénke, takže aspoň humor mi tú nudu trochu zahnal. Ale nebyť toho, že Lilo a Stitch je moja naj rozprávka a záľuba, tak by som Stitch! filmu dala asi len 2*. Ale napriek tomu, že ma tento samotný diel nezaujal, aj tak mu dám aspoň 4*. Mohol byť síce oveľa lepší, ale svoju úlohu úvodného filmu k seriálu splnil dokonale. ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

Velké sklamání oproti prvního dílu.. Jde jen o navázání k seriálu Lilo a Stitch. Chabý děj, nezábavné a krátké...přesto pod tři nejdu... ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Takovej ne moc dlouhej a ne moc nudnej prequel... Ale já myslel, že Pokémoni už skončili... Ale jinak je to celý dost o ničem... ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Stitch film je volné vedlejší pokračování skvělého prvního dílu. Z tohoto filmu pak vychází animovaný seriál Lilo a Stich, který již má téměř 100 dílů (v každém se objeví jiný Stitchův bratránek experiment). Kdo má Stitche rád, bude se bavit i u tohoto filmu. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Vtipných momentů pomálu, i když některé jsou opravdu povedené. Zábavný záporák i sympatičtí hrdinové. Ale až absurdní didaktičnost se závěrečnými poučeními film sráží dolů. První Lilo & Stitch tak zůstává svými následovníky nepokořen. Na druhou stranu mohla ta pokračování dopadnoud mnohem hůř, tak buďme rádi, že jsou to aspoň solidní, lehce nadprůměrné filmy. ()

Reklama

Reklama