Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Mraky na obzoru (E08)

(epizoda)
  • Německo Wolken am Horizont (více)

Obsahy(1)

Alex a Laura spolu čekali dítě, rozhodli se tedy, že se vezmou. Absolvovali tichý obřad a po něm se chtěli vydat na svatební cestu do Ameriky, Laura však těsně před odjezdem potratila. Novomanžel odjet musel, za mořem ho čekala obchodní jednání. Mladá žena zůstala doma sama. Odloučení snáší těžce, útěchu jí přinášejí pouze chvíle trávené ve společnosti Ivana, Alexova příbuzného. Toho se rozhodne využít Silvie, která o Alexe také usilovala. Vidí šanci, jak nenáviděnou sokyni vyhodit ze sedla: anonymně Alexovi napíše, že je mu Laura s Ivanem nevěrná. On už podobnou situaci zažil ve svém prvním manželství, a tak pomluvám uvěří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Talita1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantický film podľa Rosamundy Pilcherovej ukazuje dve ústredné dvojice. Jeden pár čelí problémom s potratom a pridá sa aj očierňovanie, ktoré takmer rozbije manželstvo. Druhý pár ukazuje mladých ľudí, ktorým sa náhle zkrížia cesty a aj napriek prekážke sa nakoniec rozhodnú byť spolu. Oddychovka na večer pre romantické duše. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nemám ponětí, zda je toto dílo hodno nějakého komentáře, jelikož jalová složka výkonu zmiňované slátaniny podstatně převyšuje tu činnou. Červená knihovna Rosa(ženský genitál) (ženský genitál)rové představuje jakousi zmatenou představu žen o romantice. Jestli tohle nahradil v následujících letech kult upírských sraček, pak chápu propastný rozdíl ve vnímání reality slaboduchých kraviček, které přešly od hledání prince na bílém koni k pročesávání temných hvozdů, aby je tam nějaký pobledlý úchyl s tupým výrazem hryznul do krku. Prokrista! Jestli ještě někdy zřím Rózi v titulkách, okamžitě přepínám a běžím si vymýt oči louhem. 10% ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama