Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Najdete v něm vše, co od takového akčního filmu čekáte. Najde se zde pár nepřehledných scén a možná i nepřehledných posunů v ději, ale celkově to všechno dává dokonce i smysl a postup děje mi přišel celkem i logický. Slušné akční scény, několik opravdu vtipných momentů, protože Wesley vyprodukuje několik fakt vtipných poznámek, a pěkná paní Cominská. Wesley Snipesovi role vyloženě sedla a na to, že v tom hraje právě on, se na to dá v klidu koukat. Nechybí ani pár celkem povedných zvratů. 60 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Snipes ve srackach nic novyho tohoto kdysi akcniho hrdinu potkal podobnej osud jako Seagala od jednoho Rumunskyho shitu k druhymu sorry ale jestli chce jeste Wesley nekdy za neco stat mel by se urychlene vykaslat na ucinkovani ve skvostech jako Nuklearni cil nebo Detonator ulevi se i divakum ja vim ze na chleba se vydelavat musi ale co je moc to je fakt moc takhle uz prosim ne ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pokud dojde ve filmu na souboje tak se to dá, to by Wesleymu šlo. Co už však nešlo byli příběh a dialogy, ale to je jedno. Ještě se mě líbilo jak ten největší gauner byl majitel fotbalového klubu, tohle prý producenty a sénaristy napadlo když byli v ČR na fotbalové lize a setkali se s majiteli našich fotbalových klubů a šéfy ČMFS. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

To už si fakt nikto neváži starých dobrých akčniakov? Nikto im neponúkne kvalitnú rolu a oni, že to vôbec prijmú ubližujú sami sebe. A Snipes má naviac! Akokoľvek je tento film tupý a klišovitý Wesley je proste v pohode ako už dávno nie. Trošku rozvitejší scenár by tomu pomohol, pretože bitky majú dobrú razanciu a aj dialógy nie sú na najhoršej úrovni. Silvia Colloca je typickým pútacím faktorom filmu a priznávam, že mňa zaujala. Prekvapil ma starnúci predstaviteľ Dempseyho Michael Brandon. 60%. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Žoviální úsměv a podivuhodná herecká kreace Wesleyho Snipese ze začátku filmu dává tušit, že by nemuselo jít o obyčejné prachem zašlé béčko… leč tomu tak… skutečně není. Po netradičním úvodu jsme vhozeni sice do exotického rumunského prostředí, ale se stejnou klišovitou zápletkou, kterou známe už pravděpodobně od dob a začátků amatérského filmu. Naštěstí, že Wesley nezapomněl nic ze svého zabijáckého umění a poměrně brutální scény se zajímavými krvavými efekty trošku zvednou výsledný dojem, ale proboha, vám ještě takové scény imponují? Mně tedy ne, jakkoliv se snažím být proti a přistupovat k filmu odlehčeně, tak to prostě a jednoduše nejde. Brak… ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama