Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tai, Matt, Sora, Izzy, Mimi a T.K. byli na letním táboře, když náhle začalo sněžit... a otevřela se brána do digitálního světa! Společně potkávají několik přátelských příšerek - Digimonů - se kterými se pak vydávají najít cestu zpátky domů. Podaří se jim však překonat všechny překážky, které na ně čekají a porazit zlého Devimona? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

jh666 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsou digimoni v černém. Ano, není o žádný seriálový skvost, ale je to proboha seriál pro děti. Možná je to tím, že v sobě i přes svůj věk mám ještě trochu s dítěte, ale digimony jsem rád měl a budu. Vstával jsem poctivě každé ráno a četl jsem i časopis, takže za 3* dát musím. Vy co hodnotíte odpadem, podívejte se co za s****y pouštějí dětem dnes. Tohle mělo alespoň děj a vtip. Navíc zápletka s Myotismonem byla skvělá. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Ach, kde je to naše mládí... tehdá ještě člověk brzo ráno vstával, aby tam viděl ty superúžasné japonské animované ptákoviny, jako jsou Pokémon, Digimon, Beyblade... ale o tom to je, pokud to děti baví, nemělo by se jim to brát. Přeci jen je to pro děti a ne pro dospělé. Já mám teda Pokémony raději, ale i tak digimoni a kor první série není zase tak špatná, aby si vysloužila odpad. Kdyby byl lépe vymyšlený konec, určitě bych sáhl i po vyšším hodnocení, ale místy zbytečně prodlužované, což v tomto případě hodně škodí. 50% (viděno v dětství v TV, připomenuto na VHS česky). ()

Reklama

raiax 

všechny recenze uživatele

Je potřeba si uvědomit že seriál jako digimon či pokemon nebyl zamýšlen jako dílo pro evropský ale pro ten Japonský... To že je potom amerika zničila už není chyba toho díla... Nadruhou strana chápu že Češpič*ky sou celkem zaostalý v rámci světové kinematografie, takže pokud to není hulice nebo vyjebace v zelený zahradě či nějaký stupidní americký "trhák co zrovna frčí" proč tomu dávat víc jak jednu * ? Vždyť ony sou ty japonský pohádky tak ošklivé a hloupé, my je vůbec nechápem! Ps. Fascinuje mě jak tomuhle může někdo dát odpad a hned na to seknout **** análnímu výplachu jaromíra soukupa :D ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší než vykrádající pokémoni (myšlenka digimonů vznikla daleko dříve). Krom celkem pěkné animace a tradičních demoralizujících bitek rozkošných zvířátek s očima jak melouny je tu taky ústřední motiv boje dobra se zlem (narozdíl od pokémonů, kde trenéři bojují jen pro zábavu), který je překvapivě zpracován docela příjemně. Zkrátka i Digimon patří mezi japonskou vymývárnu dětských mozků, ale ze všech zástupců tohoto nehezkého odvětví u mě svou nenásilností a sympatičností vyšplhal až na tři hvězdy (tedy tak 5 z deseti...). ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek tak jako malý jsem se na tyto pohádky jako například pokémon díval velmi rád. A musím přiznat, že se podívám občas i teď. Když mi bolo 5-6 let myslel jsem si, že je to nejlepší seriál na světě. O pár let později na ČSFD jsem bohužel zjistil, že je to jeden z nejhorších seriálů. Později jsem si řekl, že se to dalo čekat. Ale na druhou stranu je to pohádka pro děti a ne pro nás starší. My to hodnotíme takto a děti jinak. K seriálu Digimon mohu říct, že to není úplně nejhorší. Viděl jsem i jiné seriály, které nebyli pro děti a přesto byli horší než digimoni. Na seriálu Digimon obdivuji především snahu, postavy a jména. Jinak pro děti povedená pohádka proto dávám 3 hvězdičky. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (3)

  • Japonská originální verze seriálu Digimon Adventure (1999) má ve znělce píseň "Butter-Fly od Kōji Wady. Znělka ze Severní Ameriky se jmenuje "Digimon Theme" od Paula Gordona a byla přeložena a použita taky v České republice. (davidrohusch)
  • Seriál je výsledkem práce amerických cenzorů, jedná se o upravenou verzi japonského seriálu Digimon Adventure (1999). (Toyotomi)
  • Původní název pro druhou část filmu byla "Digimon: Our War Game". (HellFire)

Reklama

Reklama