Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (129)

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Jako hoooooooodně dloooooouho se mi nestalooooo, abych dal animááááku pod 3....(ano správně jste odhadli, že imituju dabing AS, což je nakonec vlastně to nejpozitivnější na celym filmu)..Když pominem, že je to děsná nůůůůůůůůda, pak tu máme celospolečenskej přesah ruku v ruce pochodujícímu ve směru aktuálního trendu ultra-korektnosti/diverzifikace/unifikace/diverzity/mentálního zdraví/rozvoje osobnosti/...aka dnešní snowflake dětičky jsou přece křehoulinké bytosti, které potřebují individuální přístup ideálně vlastního psychologa a to už radši od svých 4 let, aby se jejich vývoj ubíral tím správným směrem a vyrostli z nich "lepšolidi"!! Super. To chcem!! Ideální příklad = dron opečovávající zrzounečka. Jen tak dál!👍 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Leo je 74letý ještěr co zjistí že se dožívá 75 let a chce ještě něco zažít než zemře. První chce utéct do divočiny pak si to rozmyslí a radí dětem s problémy pak radí i suplující učitelce a ta se ho chce zbavit. Na můj vkus je tam strašně moc písní a minimálně 100 krát tam zazní slovo úžasný ani vtipy se moc nepodařily navíc ty prvňáci vypadají jak mentálně postižení a Netflix si  tam opět narval ty feministické hovna nějak nechápu ani smysl toho, když kluk zpívá o menopauze . 2 hvězdy za toho poníka jedna navíc za film. 60 procent P.s. proč ta želva mluvila jak buzna? ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animák, který dolů táhnou jen nemastný závěr a fakt, že jde o muzikál. Premisa jako taková je totiž uchopená skvěle, kdy si ještěra Lea berou žáci páté třídy po výuce domů a on jim dává rady a pomáhá jim s jejich problémy. Animací i humorem mi to připomnělo animák Za plotem, kdy si oba filmy trefně dělají legraci ze světa lidí, v tomhle případě navíc světa školního, dětského a toho měnícího se moderními technologiemi. Jak jsem již zmínil k úvodu komentáře, tak se závěr jako takový za mě příliš nepovedl, jelikož se ještěr víceméně dozví, že neumře, dojde na menší akci a suplující úča dostane vlastní třídu. Muzikálové filmy mi ani nevadí a u animáků jsem na to zvyklý, ale tady to vážně nefungovalo, kdy byl navíc český překlad písní otřesný. Hodnocení: 70 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemný animák, který pobaví jak malé tak velké diváky. Ten mix zábavnosti napříč generacemi se fakt hodně povedl. Nadvakrát film zkoukli dvou i pětiletý synek. Já se přímo těšil na dokoukání. A neuběhlo moc dní a starší z kluků jede film znovu. Fajn nápad, fajn ponaučení a hlavně spousta zábavy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Happy Madison animák, který na jednu stranu sází na osvědčené postupy (kvalitní animace, vtipné hlášky, morální poučení aj.) na druhou se točí v kruhu jako pes honící svůj vlastní ocas. Taky mi moc hlava nebere, proč příběh prokládat písničkami, když jim nevěnuji téměř žádnou péči a jejich životnost končí s jejím posledním tónem. Ale jinak to tam je, takový ten kreslený celorodinný standard, který se ve většině podobných případů dostaví a když ne, tak to je teprve to pravé ouvej. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama