Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Řekněte chlapi upřímně....co může být víc sexy než nádherná ženská ve spoceném tílku s hasákem v ruce opravující odpad :o) Bound je povedená mafiánská hříčka bratrů Wachovských, příběh jednoho kufříku plného špinavých peněz, který má na starost Caesar ( excelentní Joe Pantoliano ), příběh osudového setkání dvou žen. Violet, přítelkyně Caesara( v podání Jennifer Tilly ), co už má pokrk dosavadního života a tak, když přichází šance, proč ji nevyužít. S pomocí Corky ( v podání krásné Giny Gershon ) zosnují plán, ale jak už to tak bývá, ne vždy vše vychází tak, jak si člověk naplánuje, zvlášť, když se zaplete s mafií. Výborné herecké výkony, propracovaný scénář, líbivý vizuál, vše doplněno o povedenou hudební složku, to jsou hlavní klady tohoto snímku. p.s. a jaké, že jsem si vzal ponaučení z tohoto snímku.....pánové, nikdy nepodceňujte lesbičky.... :o) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gangsterská manželka Violet jednoho dne ve výtahu zatouží po tom, aby její další chlap byla Corky - drsňačka v kožené bundě. Holčičí sex se zdaří, pocit souznění duší taky proběhne a už zbývá jen přilepšit si pro další společný život nějakými těmi pro mafii vypranými papírky, které jsou zaplněny ochrannými prvky a popatlány magnetickým inkoustem. Jenže jejich plán nepočítá s drobností, že gangster, jemuž záhadně zmizely peníze, nehodlá odevzdaně čekat s hlavou na špalku na to, až mu ji jeho chlebodárce milostivě utne. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dočkal amerického filmu, kde po streľbe v baráku napadlo suseda zavolať na políciu.....The Wachovski sisters sa nesú na vlne, riadenou debutmi aj následnými filmami Coenovcov, Tarantina a Singera (prípadne The last seduction) a preto budem ten ich porovnávať práve s nimi. No a Pasca je predsa len o priečku nižšie, ako diela dnes o poznanie slávnejších spomínaných tvorcov. Pasca je rozhodne výborná zábava na sobotný neskorý večer, len scenár neprináša v podstate nič extra špeciálne, iba sa snaží byť napínavý. No a v Nickymu neoddiskutovateľne chýba tvár Jamesa Caana. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

slušný thriller.ale trpí svojou nevýraznosťou.výborný sú však herci aj atmosféra a hlavne tá krásna erotická scéna.mňam :)Dve lesby (Gina Gershom, Jennifer Tilly) sa rozhodnú obrať o peniaze gangsterského manžela (Joe Pantoliano) jednej z nich. Ich plán však zlyhá a obe budú musieť bojovať o svoj život. Predtým, než vtedy ešte bratia Wachowski ohromili svet Matrixom, stihli zaujať už týmto thrillerom. Už vo svojom debute ukázali, že majú skvelé filmárske oko a svoj malý projekt obdarili výborným vizuálom, vťahujúcou atmosférou a zmyslom pre rozprávačský talent. Pravé hody nastúpili až s legendárnou sci-fi, ale ani ich prvotina by nemala upadnúť do zabudnutia. Hlavne, ak si chcete napraviť chuť po katastrofálnom Jupiter Ascending. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol nadržaný, ako prasa. Rajcovné a vypäté lesbické scény dajú zabrať každému správnemu chlapovi. A som rád, že bratia Wachowski neostali len pri zakrytých intímnych partiách a náznakoch, ale čo to aj s krásnych ženských tiel ukázali. Paráda. Po tomto úvode však taktovku začne preberať silný príbeh, napätie a zvedavosť. Všetko vo veľkom hereckom štýle a v atmosfére, ktorá sa dá krájať. 90% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno