Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve smyšleném středověkém království žijí dva chudí sirotci, May a jeho sestra Marta. Skupina banditů unese Maye. Chtějí totiž využít jeho magické schopnosti. May umí na velkou vzdálenost vycítit zlato. (Filmbox)

Diskuze

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Používali malého chlapce jako detektor kovů. To bylo od nich velmi nepěkné.

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

ten fim som videl ako male decko, raz, potom asi o 20 rokov neskor. vela filmov je takych, ze ked ich vidime, ako deti a potom neskor si ich pozrieme zas, tak sa len cudujeme, ake hluposti sa nam pacili, tu tomu tak nebolo. z filmu clovek najprv zabude na hudbu, pribeh ako tak si pamata nieco skomoli, vela pozabuda, na morovu babu urcite nezabudne. uz som videl vela filmov, ale ani jeden sa tomuto nepodobal, syrovy neprikrasleny pribeh, ktory v sebe nesie posolstvo, aki su ludia, dobri aj zli, co dokazu a ze nadej zomiera posledna. skratka to co je v zivote dolezite. hodnotenie 5/5

Rigel

Rigel (hodnocení, recenze)

to bych moc chtěla v ruštině !    v dětství jsem to po prvním šoku ( po prvním shlédnutí ) milovala.. teda milovala jsem Orlanda :)

jehodcera

jehodcera (hodnocení, recenze)

Tak tohle musím jednoznačně sehnat! Celé věky jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenovalo. Viděla jsem to ještě jako dítě a tenkrát to byl zážitek.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Nádherný příběh,v dětství jsem ho milovala,i když jsem to viděla asi jen 2x pokaždé mi tekly slzy dojetí,když umře Leonardo... a pak ta kouzelně dojemná hudba,nedá se někde sehnat na DVD?!Loni ji vysílala TV Barrandov...krásně nostalgicky jsme si zavzpomínala!

VencaB

VencaB (hodnocení, recenze)

Úžasný zážitek. Stojí za to vidět i dnes. Na po-russki.cz je na to dobrá recenze. Doporučuju v původním znění.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Madaxi, co myslíš renesančním uvažováním kontra středověká zabedněnost? Ty o tom něco víš? Moc by mne zajímalo, jak to souvisí s tímto filmem a co myslíš tou středověkou zabedněností.

Reklama

Reklama