Reklama

Reklama

Pavel Dorotka: Krása Vánoc

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2020, 1:43 min

Režie:

Pavel Dorotka

Hrají:

Pavel Dorotka

Recenze (4)

honajz

všechny recenze uživatele

Tohle je nehodnotitelné. Ale až bude mít Dorotka koncert svých písní v Lucerně, tak sem nějaké hodnocení šoupnu. Buď totiž v té době bude česká muzika natolik v háji, že tohle bude ještě veledílo, nebo bude prostě konečně uznán celou kulturní pražskou frontou jako výjimečný fenomén. „A všichni...“ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle už je tak, ale tak strašně špatné, že nejmíň 4* z recese a pobavení dát musím :D Nikdy mě nepřestane udivovat, jak stále hlouběji ten člověk dokáže klesnout a tvořit věci ještě strašnější, než ty předtím... Beztak že tohle je začátek nějakého novodobého osvobozujícího "hudebního" avantgardního stylu, kde bude úplně jedno, že hudba v pozadí má nějaký rytmus a zpěv ho absolutně ignoruje :D A ten text na úrovni prvního stupně základní školy taky pecka. Bych to pustil na Štědrý den u večeře, ale to by mě rodina asi ukamenovala... Co k tomu ještě dodat? Snad jenom... A VŠICHNI! 4* ()

JamesSi

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že tahle směs stock-footage je na csfd. Song je to ovšem nepřekonatelný a přesně na té úrovni humpoláckého fušerského génia. A všichni! ()

Reklama

Reklama