Reklama

Reklama

Pavel Dorotka: Krása Vánoc

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2020, 1:43 min

Režie:

Pavel Dorotka

Hrají:

Pavel Dorotka

Recenze (4)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle už je tak, ale tak strašně špatné, že nejmíň 4* z recese a pobavení dát musím :D Nikdy mě nepřestane udivovat, jak stále hlouběji ten člověk dokáže klesnout a tvořit věci ještě strašnější, než ty předtím... Beztak že tohle je začátek nějakého novodobého osvobozujícího "hudebního" avantgardního stylu, kde bude úplně jedno, že hudba v pozadí má nějaký rytmus a zpěv ho absolutně ignoruje :D A ten text na úrovni prvního stupně základní školy taky pecka. Bych to pustil na Štědrý den u večeře, ale to by mě rodina asi ukamenovala... Co k tomu ještě dodat? Snad jenom... A VŠICHNI! 4* ()

honajz

všechny recenze uživatele

Tohle je nehodnotitelné. Ale až bude mít Dorotka koncert svých písní v Lucerně, tak sem nějaké hodnocení šoupnu. Buď totiž v té době bude česká muzika natolik v háji, že tohle bude ještě veledílo, nebo bude prostě konečně uznán celou kulturní pražskou frontou jako výjimečný fenomén. „A všichni...“ ()

JamesSi

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že tahle směs stock-footage je na csfd. Song je to ovšem nepřekonatelný a přesně na té úrovni humpoláckého fušerského génia. A všichni! ()

Reklama

Reklama