Reklama

Reklama

‘Ohana: Rodina je poklad

  • USA Finding 'Ohana (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva sourozenci z Brooklynu tráví léto na ostrově O’ahu, kde jim příbuzní pomáhají objevit jejich havajské kořeny během dobrodružného hledání ztraceného pokladu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu brutálně přepálené, protože tenhle snímek má dějově maximálně tak na 70-80 minut. Takhle se to celé neustále topí ve zbytečné omáčce a ke konci diváka skoro už dohání k šílenství. Z filmů podobného ranku, které vznikly v poslední době bych doporučil Doru a ztracené město, která se vyhýbá neduhům tohoto filmu obloukem. Co však zamrzí nejvíce je absolutní nepřirozenost všech mezilidských kontaktů. Přestože se zde vypráví hodně o rodině, veškeré interakce postav působí příliš strojeně. Hodně, hodně slabé, technicky však na úrovni. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Byla to Ohana s dluhejma nohama“. Dětské letní dobrodružství pro ty, jenž si občas chtějí odpočnout od animovaných příběhů. Obdivujete se atraktivním přírodním lokacím? Máte rádi dobrodružství stylu Buráci (r.1985) nebo Dobyvatelé ztracené archy (r.1981)? Jste fanoušky geocachingu? Pamatujete doby, kdy Branscombe Richmond pomáhal psancům lovících psance? Četli jste knihy Astrid Lindgrenové? Zdravíte se doma „aloha“ nebo gestem shaka? Je vám příroda bližší moderním technologiím nebo jenom máte s dětmi volné odpoledne? Prosím, Vítejte na Havaji. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Po filmu Dora a ztracené město, z kterého jsem byl uchvácen i ve věku 27 let... Tak jsem vyzkoušel tento film, který vypadal dost podobně zpracovaný jako Dora až na jeden rozdíl.... Tady vůbec nic nefunguje, alespoň mi to tak přijde. Prostě tohle nějak nefungovalo. Herci nuda, příběh byl oukey, charaktery nuda, vtipy nebyli vtipné, vážné scény nebyli vážné... prostě mi to vůbec nepřišlo dobrý. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je takovy teply tropicky vanek. Ma hodne poteseni,ale take hodne nepoteseni. Jde o debut televizniho rezisera Jude Wenga. Vypravi od srdce a s laskou k hawajske kulture. Okouzlujici chvile oceni hlavne mali divaci. Je zde zabavna smes dobrodruzstvi , komedie a za srdce beroucich rodinnych chvil. A dokonce trochu teen romance. Film zkouma dynamiku rodiny a vnasi sentimentalitu do nejiste budoucnosti kulturniho odkazu predku. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Toto Buráky nemá šanci ohrozit, vtip takřka žádný, již zde zmiňované přepálení emočních scén.. hlavně ta v té nemocnici, která hned zvidtelnila, že Branscombe není žádný top herec, hodně neobratná snaha o jakési přiblížení se hawaiské kultuře a jazyku... jediná povedená věc byla ono kratičké shledání se s duchem jejich otce.. na dvě hodiny filmu se mohli snažit daleko víc. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno