Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. Je naprosto neuvěřitelné, že v dnešní době není nikdo schopnej natočit pořádnej upíří film s alespoň troškou atmosféry. To co se v pohodě zvládalo v 60.- 80. letech tak v dnešní době s dnešníma možnostma není nikdo schopnej natočit. no tak jako fakt sorry, ale naposledy koukatelná upířina s dobrou atmoškou byla Třicet dní dlouhá noc. Tohle byl těžkej opruz a opravdu v los zklamání. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát videný a spracovaný scenár, ale oveľa v horšej kvalite, ako je to v prípade Twilight (viem, toho sa týka len okrajovo) alebo iných podobných snímok. Moderné prostredie a postavy charakteristické pre dnešnú dobu. Bohužiaľ, jak herecké výkony tak aj herecké charizmy tu chýbajú. Jeden zo snímok, ktorý potvrdzuje, že v sídle Netflixu občas vzniknú „zaujímavé“ ozhodnutia.Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já musím přiznat, že mě tento film poměrně překvapivě dost bavil, i když samozřejmě musím i podotknout, že jeho potenciál nebyl ani zdaleka využit tak, jak být mohl, respektive měl, nicméně i takhle to prostě za mě docela šlo. Zápletka je každopádně docela jednoduchá, kluk vozí dvě holky, upírky, po městě, zastavuje na domluvených místech, kde pak dělají to, co zkrátka upíři dělají, až se to ovšem očekávaně krapet celé zkomplikuje a i když se to pak ve své druhé polovině snaží být dějově trochu rozmanitější, tak pořád to nikterak zásadně nepřispělo k něčemu lepšímu, tudíž faktem prostě zůstává, že zápletka patří k tomu nejslabšímu z celého filmu. Jinak jsem ale s touto podívanou neměl prakticky už žádný jiný další vyložený problém, kdy tedy ještě mohu zmínit fakt slabou akci a efekty, ale ani o jedno tu zas až tak nejde, takže se to dá s přivřenýma očičkama tolerovat, co pro mě každopádně celý ten film vytahuje právě alespoň do výsledného průměru, tak je jeho sexy působivost. Celé se to prostě snaží být fakt ultramoderní, žhavý a rozjetý, no a právě to tu za mě klaplo nejvíc a kvůli tomu mě to i nejvíc bavilo. Především casting je tedy zatraceně hodně výrazný a především z hlediska obsazených slečen je to sakra HOT podívaná, bavil mě ale i vizuál, oslovila mě atmosféra, styl též nešel vůbec mimo mě, zkrátka jak jsem zmiňoval, ten film ve všem výše zmíněném na mě prostě skutečně působil sexy dojmem a byla to fajn změna, protože takové filmy se už dnes moc netočí. Night Teeth je tak zkrátka film, co má cílové skupině diváku opravdu co nabídnout, ale myslím, že ani ten zbytek neurazí, jelikož to nějakým tím svým zvláštním způsobem prostě šlape a baví. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Splašený upírský hejsek poruší smlouvu o nútočení mezi lidmi a krvesaji a tak začne válka. Neskutečně naivní, úplně blbé a tak zoufale neinvenční, až jsem měl obča pocit, že se mi to zdá. Ale na druhou stranu scénáristicko-režisérské břídilství mělo do určité míry jisté kouzlo. Palec nahoru mohu dát s klidným jenmo za herce. Hlavní hrdina je sympaťák, upírské holky mě bavily a ve vedlejších rolí pobaví jak vycházející, tak zapadající hvězdičky. Každopádně ani to nic nemění na tom, že se jedná o čistokrevné mlácení prázdné slámy. 30% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

100 krát prevarený námet za účasti hviezd, aspoň teda nie tak hereckých, lebo Megan Fox ani Sydney Sweeney žiadne top herečky nie sú, ale známe tváre to veru sú. A plus Smraďoch z Game of Thrones. Lenže ani o nich to v podstate nebolo. V podstate šlo o krvavých upírov so sexuálnym podtónom, ako by dnes už nebolo všetko tak nejak príliš založené na pude. Upíri začínajú už nudiť, tak tam dávajú samice pre nadržaných pubertiakov. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama