Reklama

Reklama

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

(pořad)
  • USA Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
Trailer
Reality-TV / Dobrodružný
USA, 2021, 45 min

Režie:

Ben Simms

Hudba:

Devin Powers

Účinkují:

Bear Grylls

VOD (1)

Obsahy(1)

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Gagin 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zábavný, na druhou už nikoliv. Jakmile uděláte špatný rozhodnutí, musíte přetrpět to, co už jste viděli (třeba rozhodnutí s tím chřestýšem). Pak si ale můžete dovolit zvolit třeba jiný rozhodnutí a takové spolknutí pijavice ubralo jednu hvězdu. Spolknutí se totiž nepovede a Bear vytáhne z úst něco ztuhlého, no rozhodně ne tu pijavici, kterou si původně strkal do pusy. Takže kdo ví, co si od toho všeho myslet. Ale jako formát se mi to líbilo a pokud si jednou budu moct vybrat třeba konec filmu, podle svého uvážení, tak jedině super. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatická podívaná plná nádherných záběrů a s milou atmosférou. Bear Grylls nepřekvapí, opět servíruje kupu zajímavých momentů, někdy silně umělých, přesto je však příběh velmi poutavý a dokáže diváka perfektně vtáhnout do děje. Celý projekt je zřetelně cílený na mladší publikum, nic to však nemění na faktu, že i dospělý divák si určitě užije tuhle příjemnou interaktivní zábavu. 7/10. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pro rodinky a hlavně děti asi fajn. Pro odrostlejší už to moc nefunguje. Je v tom vidět až moc připravenost, což vždy dokumenty s Gryllsem postrádaly a ta improvizace na tom byla to nejlepší. Tady vytáhne z pusy něco umělého, co ani jako pijavice nevypadá, opice je vycvičená, takže o nějakém chytání se nedá mluvit a některé scény působí až moc uměle. Přesto skvělý nápad. Kdyby se ale lépe zpracoval a byl odvážnější, tak to mohlo zabavit širší okruh diváků... ()

Moonwalker 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé pojetí dokumentu. Spolu s Bear Gryllsem prožijeme to správné dobrodružství na africkém safari, které řídíte vy sami jak se bude odvíjet. Interaktivní dokument je tedy v naších rukách. Za sebe musím říct že mě to dost bavilo a občas jsem kroutil hlavou jaký je Grylls blázen co neudělá pro přežití. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Bohužel já nadšen nebyl. Možná to bylo i proto, že jsem tento interactivní film viděl po dohrání PC filmové hry Detroit. Nebo prostě už mám s tímto žánrem bohatší zkušenosti, ale celý projekt Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie mi přijde šíleně nezáživný, nereálný a dokonce i (a to jsem se u Beara Gryllse divil) nudný. Plný klišé, rozhodnutí, které by v realitě skončily moc zle (což je v úvodních titulcích díky Bohu zmíněno) a rozhodování, které ale vlastně nemá skoro žádný vliv na výsledek. Tím ubírám z výsledného hodnocení hned několik hvězd, a pokud chcete vidět něco dobrého, interactivního, sáhněte spíše po Heavy Rain, Detroitu nebo Fahrenheitu. 50% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno