Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jeden z tech slabsich filmu Johna Woo (misty to neskutecne prehani se zpomalovackama), ale na stranu druhou jeden z nej Van Dammeovo filmu. Celej film, krome pomalejsiho zacatku, je vlastne jedna velka honicka, ktera vyvrcholi desnym masakrem v opusteny tovarne. Prestrelek tu je hromada, Van Damme bitkari slusne, sem tam padne naka hlaska, zaporaci Vosloo a Henriksen jsou perfektni a celej film je docela drsnej, takze se jedna o paradni becko. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Scenár Hard Target je síce klasické vandamovské béčkové s miestami blbými klišé, ale John Woo robí zázraky. Van Dammeho dlhé vlasy lietajú vzduchom rovnako coolovo ako on sám po náraze motorkou do džípu, Lance Henriksen v čiernom kabáte a so štýlovou brokovnicou je najbezcitnejší a najarogantnejší záporák, milujúci hru na klavír, a Yancy Butler je bohyňa divokého ONS sexu. Najlepší Van Dammeho film! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobrá akce, příběh, záporáci -nereálná akce (Van Damme je neporazitelný a má přesnou mušku)/// Trošku starší, ale pořád slušná akce. Ale může za to především mistr John Woo. Nebýt jeho, tak je to klasické béčko. I když ono je to vlastně klasické béčko. Tak dobře, je to aspoň zábavný výplach./// Celkem 74%/// ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z těch lepších kousků s Van Dammem!! Docela zajímavý scénář, který má zajímavé téma a to hon na lidi .Jean Claude Van Damme s naušnicí a dlouhými vlasy vypadá velmi cool a dokonce hraje solidně a hlavně předvádí ( i když ne nějak moc ) bojové umění. Záporaci v podaní Lance Henriksena a výborného Arnolda Voslooa nemají chybu. Režisér John Woo by udělal snad z čehokokoliv akční pecku, protože akční scény v tomto filmu jsou velmi nabušeny a jsou natočeny prvotřídně. Od začátku do konce skvělá zábava, která nenudí!! ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Typická nízkorozpočtová akční podívaná natáčená s vědomím, že kvalita dialogů je to poslední, co fanoušky zajímá a s logikou děje si taky hlavu lámat nebudou... Scénář je řiďoučký jak koncentráčnická polévka a Henriksen by si měl dát do pořádku své účty a omezit návštěvu hráčských doupat, aby nemusel brát kšefty v takových béčkových kouscích...Celkový dojem 10 %. Příznivci akčních filmů si pochopitelně mohou několik hvězdiček přičíst, protože John Woo ji jednoduše umí. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Z celkového rozpočtu 23 milionů amerických dolarů činil Van Dammův honorář 3,5 milionu. (Eldrick)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama