Reklama

Reklama

The Chubbchubbs!

  • Slovensko Chubb Chubbs
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2002, 6 min

Obsahy(1)

ChubbChubbs predstavujú mimozemské stvorenia, ktoré napadnú planétu, na ktorej sa nachádza úprimný, ale nemotorný hrdina Meeper a spievajúca diva ZyZaks. Meeper sa údatne pokúša varovať hosťov Ale-E-Inn, že im hrozí nebezpečenstvo. Zrazu sa ale sám ocitne zoči-voči najpríšernejším stvoreniam v galaxii. (genetique)

Recenze (94)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších a nejpropracovanějších krátkých snímečků, které jsem kdy viděl.Hlavně tedy v zábavě najde v krátkých filmech jen těžko konkurenta. Jde o příběh jednoho nesmírně nešikovného ale dobrosrdečného stvoření, kterého nikdo nebere vážně až si najde kamarády, které by nikdo nečekal. Všežravíé chubbchubbáky, kteří jsou podobní CRITERS ale tísíckrát nebezpečnější, jejich nebezpečnost bych přirovnal k Leelině drobečkovi ze seriálu FUTURAMA. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, jak tahle kokotina mohla dostat oskara. Divne plasticky vypadajici animace, uchylackej pribeh, ve kterym se motaj postavy ze Star Wars a kdyz se konecne na scenu dostanou Chubb Chubbsove, tak to skonci. A je s podivem, ze i pres tu hromadu odkazu na znamy filmy, to neni skoro vubec vtipny. ()

Reklama

erazmus 

všechny recenze uživatele

Jsou krátkometrážní filmy, které můžu vidět znovu a znovu (Dva mrazíci, For the Birds, Oktapodi, One Man Band, Vincent, atd.). Pak jsou filmy, které mě zaujali zpracováním a myšlenkou (Možnosti dialogu, Logorama, Luxo, Kiwi!, atd.). Třetí velkou skupinkou jsou pro mě humorné oddechovky, ke kterým se ale nevracím a mají jen odlehčit čas (Mater and the Ghostlight, No Time for Nuts...). A přesně sem The Chubbchubbs patří. Animace je taková, no prostě sterilní, a příběh sice hravý, lehký, ale nic nového nepřinášející a zas taková sranda to taky není. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

To je tak připitoměle roztomiloučké, že to až připomíná reklamu na nějakou zubní pastu. Grády tomu nechybí, ale že by to bylo na Oskara? Jediná deviza tohodle animáku je roztomilost kontrovaná žravostí mimozemských kuřátek a citace ze známých scifi filmů. Design postaviček mě také neuchvátil (tedy kromě kuřátek ve fázi, když otevírají zobáček). ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Počítačově dělané filmy mi většinou nesednou. Je to proto, že producenti se ze svého produktu vytřískat maximální zisk a tak se snaží vždy oslovit co největší okruh diváků. V takovém produktu pak samozřejmě není prostor pro nějaké umění. Ale The Chubbchubs jsou natočeny dosti svérázným způsobem. Tento kraťas je lepší než většina celovečeráků. Možná to je proto, že je krátký a není v něm čas pro sentiment a možná je to jen režisérem. Každopádně prima pět minut. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama