Reklama

Reklama

Halo

(seriál)
Trailer 2
USA, (2022–2024), 14 h 35 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Björn Freiberg, Olive Gray, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Yerin Ha, Kate Kennedy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(17)

Super voják Master Chief brání ve 26. století lidstvo před mimozemskou vojenskou aliancí, Covenant Empire. (SkyShowtime)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (98)

Jack_Henkel 

všechny recenze uživatele

Je nutné oproti předloze vše tak překrucovat až kurvit? Sto let čekám na nějakou adaptaci a pak je z toho taková zdrbanina, Mistršéf věčně bez helmy a ještě si i zaprcal, no to mi vždycky ve hrách chybělo :DD Na to že lidi mají být ve válce s Covenanty to moc nevypadá, jen se občas jako potkají, zbytečné intriky a neshody mezi lidma, možná bych i přehlídl, že očernili Keyese a Mirandu, z Mistršéfa je skoro až ježíšovskej spasitel, Halo místo technickýho zařízení působí jako nějakej kouzelnej svět z pohádky a ještě ho ani vlastně nenašli. Vizuál dobrej, prachy na tom vidět jsou, ale věrnější doplněk ke hře bylo Halo 4 Forward Unto Dawn, jak čtu tady i jinde pokud to dělali lidi, co ani neznají předlohu, zakazoval bych takové projekty. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

První díl cekem fajn, ale pak to jde do kytek. Místo epické akční scifi se nám většinu času servíruje protivná asijská holka ve směšné honbě za povstáním rebelů. Akce je málo a za moc nestojí, v posledním díle je pár pěkných záběrů z první osoby, ale moc víc nečekejte. Master Chief objeví že má i city a po prvním díle je takovej nijakej. Triky a produkce jsou pěkný, ale ten příběh je bída. Doufám, že to byl jen rozpačitý rozjezd a druhá série bude kvalitou někde jinde. Slabé 3 hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od prvej časti som predpokladal, že to nie je nič pre mňa, v druhej som bol už o tom presvedčený a v tretej som si už povedal - Haló, šetri oči! Napriek tomu som to dopozeral s prižmúreným kwanhaovským okom, lebo má to aj pekný vizuál a nádhernú rasovú diverzitu, až tak bijúcu do očí, že tu obdržíme aj politicky korektné príbehy hlúpych postáv len pre to, že majú oči v šikmejšom uhle. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Skvely pustny prolog s bohatymi akcnymi scenami, odtrhnutymi telami a koncatinami, ci vypravou ako z nejakeho dvestomilionoveho spektaklu od Camerona. Do toho vyborne nadizajnovane "oblecky" Spartanov, ktori beru do ruk "rotacaky" ci dlhe, dvojmetrove mece. Akonahle ale nastanu dialogy, alebo si divak chce oblubit nejakeho "geroja", ci "odpadlika", naraza kosa tupo na kamen. Je to obsahovo jednoducho "snuzka" vsemoznych beckovych, ci dokonca ceckovych klise s hlaskujucim, ale prkennym Schreiberom (Pablom!), otravnou lesbian-lookin' zradkynou a jedinou zaujimavou "siroko-prdelatou", blondatou (s ruzovymi pramenmi) marinackou Kate Kennedy. Rovnaky hype ako svojho casu Serenity - audiovizualne uchvatne, nahlaskovane, so sofistikovanou vypravou, ale s polovicnym obsahovym, ci hereckym vkladom, len pre urcity, "osobite kulty" vyhladavajuci, kruh divakov. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5/10. Tak prvně nikdy jsem to nehrál a vůbec nevím, kde je jádro pudla téhle franžízy. Takže jsem k tomu přicházel zcela bez očekávání a s nadhledem a co jsem tedy dostal? Bohužel mírně nadprůměrné vojenské sci-fi se slušným obsazením a docela zajímavou hlavní linkou ale to je tak nějak všechno. Je to poměrně nudná a zbytečně natažená záležitost. Druhá série je vtip, který není vtipný. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (20)

  • Pablo Schreiber povedal, že jeho brnenie vážilo 50 libier (cca 23 kg). Bentley Kalu oznámil, že jeho pancier pre postavu Vannaka-134 vážil približne 30 kilogramov (66 libier). (Arsenal83)
  • Energetické štíty Covenant mimozemšťanů v seriálu, stejně jako ve hře, jsou velmi odolné vůči projektilovým zbraním, ale zranitelné plazmovými výboji. Lze to vidět při jejich útoku, kdy bez potíží odolávají hromadné střelbě bránících kolonistů, ale zničí je i jeden výstřel z vlastní zbraně, když Master Chief (Pablo Schreiber) ukořistí jednu mimozemskou pušku. (spacemaster)
  • Natascha McElhone měla původně dabovat Cortanu, dokud ji nenahradila Jen Taylor, která již tuto postavu namluvila v sérii videoher „Halo“. McElhone byla místo toho přeobsazena do role Dr. Halsey. (JasonCZ)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Míří k nám další velká streamovací služba

Míří k nám další velká streamovací služba

11.09.2022

V Česku je dnes možné předplatit si desítky streamovacích služeb, prorazit na poměrně saturovaném trhu se ale pokusí další. A může mít dobrou šanci na úspěch. Jde totiž o SkyShowtime, výsledek… (více)

Amazon chystá God of War

Amazon chystá God of War

08.03.2022

Společnost Sony to s adaptacemi svých herních sérií myslí vážně a po The Last of Us, Uncharted nebo Ghost of Tsushima nás tak čeká oficiálně také fantasy řežba God of War. K té se nakonec přihlásilo… (více)

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

16.02.2022

Studio Paramount v rámci prezentace pro investory oznámilo kupu novinek, a jelikož je toho opravdu hodně, asi se do toho rovnou pustíme. Tou největší zprávou je čtvrtý Star Trek. Nové pokračování… (více)

Reklama

Reklama