Reklama

Reklama

Hluboko v temné džungli provádí šílený vědec Anton Arcane za pomoci svých pomocníků genetické pokusy, při kterých se snaží získat nesmrtelnost. Míchá při nich lidskou a zvířecí DNA a vytváří tak obludy, které nikdy neměly spatřit světlo světa. Jeho protivníkem je Muž z bažin, kdysi také vědec Alec Holland, nyní napůl člověk a napůl rostlina, který za své vzezření vděčí právě Arcanovi. V boji proti svému nevlastnímu otci stojí po boku Muže z bažin krásná dívka Abby, jejíž krev Arcane potřebuje k dokončení svých zvrhlých plánů. (Řitka video)

(více)

Recenze (47)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

I když mě tenhle-Moorem zatím nedotčený-swampáč bavil víceméně od začátku do konce, musím uznat, že je to prostě průměr všech průměrů, který podle pravidel znouzectnosti přetváří své technické, scénáristické a herecké nedostatky do podoby brakoidní zábvy pro fanšmejkry(nutno dodat, že mnohem lépe než Craven o 7let dříve)......... Ano je to na čisté 3 ale zkuste to říct tomuhle vtipně postiženému chudákovi do očí...Na to já nemám srdce :) ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Od původního comicsu, hlavně tedy od Alana Moorea, se to liší hodně a ani to není na škodu, protože příjemný nadhled k Swamp Thingovi docela padne. Herci (až na Heather Locklear) jsou tragický až lehce nepříjemní a nezachrání to ani Bažiňáč pod tunou make-upu. Od tohohle filmu jsem nečekal moc ale přeci jen o trochu víc, jedna hvězda navíc je čistě jenom za Zeleňáka. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Tam kde to Cravenovi dvakrát nešlapalo sází velký Jim na trashovitejším přístupu a vychází mu to na 100%. Postavy jsou šílené, nikdo se nebere úplně vážně a děj ubíhá bez výraznějších zaškobrtnutí. Šílený vědev hraje v bouřlivé noci na varhany, zatímco v laboratoři bijí do mříží mutanti jako třeba muž-slon. Do toho pobíhá napůl chlápek, napůl kytka v gumovém obleku a dává každému přes držku. Původně jsem chtěl vytknout na Jima nezvyklou absenci ducpartií, ale muž-pijavice je pro tentokrát nahrazuje více než dobře. Jeden z Wynorského nejlepších filmů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

The Return of Swamp Thing rozhodně není moc povedený film. Je zde sice k vidění několik zajímavých scén a docela slušné masky, ale jinak je to přehlídka špatných hereckých výkonů a trapného černého humoru. Který nebyl absolutně trefný a už skoro vůbec vtipný. Možná je to tím že stárnu, ale od filmu z konce osmdesátých let bych čekal rozhodně o trochu víc. Lehká inspirace od Tromy je nepřehlédnutelná, ale filmům od této společnosti nesahá tenhle kousek ani po kotníky. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Našel jsem doma starou VHS originálku a z obalu na mě zíral tenhle zelenej řízek a bloncka. Tak jsem použil video (znáte to ještě někdo ne :-D ) a jal se sledovat celkem zábavnou starou školu. Bažiňák vypadá na tu dobu solidně a blondýna doslova vykvete do krásy. Horor to zrovna není, ale sranda jo, já byl spokojenej. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na manželství Heather Locklear s rockerem Tommym Lee. Když je v květinářství záběr na pojmenované květiny, u jedné je cedulka „Tommy“. Později se chlubí postava Poinsettia (Monique Gabrielle) jizvou z koncertu Mötley Crüe. (Fenk)
  • Film byl natočen za 27 dní. (HellFire)

Reklama

Reklama