Reklama

Reklama

Stefanie Scott

Stefanie Scott

nar. 06.12.1996 (27 let)
Chicago, Illinois, USA

Biografie

Stefanie Scott (celým jménem Stefanie Noelle Scott) se narodila 6.prosince 1996 v Chicagu, Illinois. Má dva starší bratry, jménem Troy a Trent. Žije na Floridě a v současnosti navštěvuje akademii "Holy Trinity Episcopal".

Jako mnoho dalších pohledných začínajících hereček, ani u Stefanie tomu nebylo jinak - v srpnu 2009 se umístila jako první pro umístění v magazínu s názvem "Discovery girls magazine".

Svoje první filmové pokusy a krůčky absolvovala v méně známém video filmu Beethoven - Velký trhák v roce 2008, dále například v seriálu Superagent Oso a mihla se taktéž ve větších filmech - v romantickém Má mě rád, nemá mě rád a posléze ve filmu Hlavně nezávazně.

V roce 2011 se objevovala jako jedna z titulních dětských rolí v produkci Disney Channel s názvem Farma R.A.K. jako Lexi Reed. V témže roce (jelikož kromě herectví se věnuje též zpěvu) vydala i píseň s názvem "Girl I used to know".

V roce 2013 se objevila jako guest star v kriminálním seriálu Zákon a pořádek jako Clare Wilson.

Její prozatímní největší a zároveň titulní rolí je účast v  Insidious 3: Počátek, kde ztvárnila roli mladé dívky, která v momentě, kdy chce kontaktovat do onoho světa svou zesnulou matku, přitáhne na sebe nechtěnou pozornost zlověstného démona.

Ondra "herr_carter" Šich

Herečka

Host

Reklama

Reklama