Reklama

Reklama

Noah Hathaway

Noah Hathaway

nar. 13.11.1971 (52 let)
Los Angeles, California, USA

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Nemůžu uvěřit, že tento herec se jmenoval Harry Potter v jiném filmu předtím, než jméno se stalo slavným, to muselo tvůrce pěkně namíchnout, aby jim někdo vzal jméno.

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

rockwoman

rockwoman (hodnocení, recenze)

Vždycky jsem si říkala,že až dospěje,bude z něho hezký muž a nemýlila jsem se. Jeho oči jsou pořád stejné.

Wodomi

Wodomi (hodnocení, recenze)

Bastian i Atrej byli oba super, ti jejich následovníci v dalších pokračováních stáli za starou belu... myslím, že i kvůli těmhle dvoum klukům a dalším postavám jsme si tak Nekonečný Příběh oblíbili

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Jo Nekonečnej příběh klasika, jako malej jsem tu scénu s koněm ale nesnášel:-D Ale byl dobrej i v Trollovi, ale tam zas nemohl ukázat svůj herecký um.

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Podobný si moc není, to je pravda, ale podařilo se mi sehnat na netu spustu fotek z různého věku a pak tam ta podoba v průběhu času je..:-) A taky jsem z nich vytvořil celkem slušivou prezentaci s použitím hudby z neverending story (skladba Bastian's happy flight):-)

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

OK, chybu jsem si uvědomil v okamžiku, kdy jsem odeslal příspěvek do diskuze. Chyba v překladu anglického textu. Mazat příspěvek jsem byl už línej.....:-)

Molly

Molly (hodnocení, recenze)

Kapelu Atreyu nezaložil Noah;-) Je to doposud existující kalifornská partička, která se pojmenovala právě po postavě z Nekonečného příběhu;-) - http://www.myspace.com/atreyurock - A s tou adresou to asi bude problém, pokud už ve filmové branži není aktivní, těžko ho bude zastupovat nějaká agentura = žádná oficiální adresa...

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Díky, právě z těhle důvodů jsem tu biografii psal. A nějaké detaily jsem vynechal. Noah jako kluk pracoval jako plavčík, v dospělosti založil vlastní rockovou skupinu nazvanou Atreyu..:-) A asi před rokem či dvouma absolvoval operaci zad. Jen na něj pořád hledám kontakt...adresu nebo e-mail, rád bych mu napsal.

Molly

Molly (hodnocení, recenze)

Atrey - moje dětská láska:-) Děkuju za biografii, probudila ve mně nostalgii a přinutila zjistit, jak vypadá bojovník s Nicotou dnes - http://i43.tinypic.com/23gxxmf.jpg - vyrostl, ale ty oči, které plakaly pro Artaxe, jsou pořád krásné. Chtěla bych, aby mi bylo zase deset.

Herec

Host

Reklama

Reklama