Reklama

Reklama

Talitha Eliana Bateman

Talitha Eliana Bateman

nar. 04.09.2001 (22 let)
Turlock, California, USA

Biografie

Talitha se před kamerou poprvé ocitla, když jí bylo dvanáct let. Jednalo se o malou roli v seriálu Průměrňákovi. Talitha má celkem osm sourozenců. Z devíti dětí je sedmá nejmladší, ale rozhodně ne jediná, kdo se věnuje herectví. Dá se říci, že hraní se tak či onak věnuje většina mladých členů rodiny. Kromě Talithy dosáhl úspěchu i její bratr George, který si zahrál např. v hororu Zhasni a zemřeš.

Její filmový debut nastal v roce 2015, snímek se jmenoval The Hive a jednalo se o nepříliš podařený béčkový sci-fi horor. Mnohem bohatší byl pro Talithu další rok. V nezávislém dramatu So B.It, hrála dívku, která putuje po Americe se svojí mentálně zaostalou matkou a pátrá po své minulosti. Objevila se i v komedii Já, kocour s Kevinem Spaceym.  V roce 2017 si zahrála dceru Gerarda Butlera ve filmu Geostorm: Globální nebezpečí a hlavní roli si zahrála v hororu Annabelle 2: Zrození zla.

Herectví ji opravdu baví a jde to vidět. V jednom interview prohlásila, že nechce být každý den Talithou Bateman a motivací je právě to, že se převtěluje do jiných postav.

ČSFD.cz

Herečka

Reklama

Reklama