Reklama

Reklama

Bonnie Wright

Bonnie Wright

nar. 17.02.1991 (33 let)
Londýn, England, Velká Británie

Zajímavosti (13)

  • Její rodiče vlastnili londýnskou klenotnickou společnost Wright & Teague. (Trajektt)
  • Po skončení ságy o Harry Potterovi zostala s pár predstaviteľmi naďalej v kontakte. S herečkou Emma Watson, ktorá stvárnila Hermionu, sa stále dobre priatelí a s Jamie Campbell Bowerom (temný čarodejník Gellert Grindelwald) bola dokonca zasnúbená. (Dominika.Dem)
  • Bonnie Wright považuje za svoju najobľúbenejšiu kapelu The Killers, rockovú skupinu pôvodom z Las Vegas. Ako najobľúbenejšiu herečku by si zvolila Nicole Kidman. (Dominika.Dem)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

  • Domácí skřítci Dobby a Winky byli vystřiženi kvůli časovým problémům. Nicméně, když se budete pozorně dívat při scéně v kempu na Mistrovství světa ve famfrpálu, můžete si všimnout, že když Ginny (Bonnie Wright) řekne: „Hele,“ v pozadí problesknou dva skřítci na lamách. Jedou velmi rychle, takže je těžké je zaznamenat. (HappySmile)

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

  • Mezi původní knihou a filmovou podobou je několik rozdílů. Například cestu vlakem absolvovala v knize hlavní trojice také s profesorem Remusem Lupinem (David Thewlis), Ginny (Bonnie Wright) a Nevillem (Matthew Lewis); ve filmu zcela chyběla postava Cho Changové. V knižní předloze mozkomoři nelétají, pouze se vznášejí; Harry Potter (Daniel Radcliffe) dostal k narozeninám od Hagrida (Robbie Coltrane) knihu "Obludné obludárium", ovšem ve filmu mu ji koupil Kornelius Popletal (Robert Hardy), když Harry přišel k Děravému kotli. (Čiban)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

  • Přestože byla z filmu vystřižena scéna, kde Ginny (Bonnie Wright) nachytá Percyho (Chris Rankin) s Penelopou Clearwaterovou (Gemma Padley) a slíbí, že to nikomu neřekne, byl zde ponechán následující záběr, kde Skoro bezhlavý Nick (John Cleese) po cestě do Velké síně řekne: „Ahoj Percy, slečno Clearwaterová,“ když vycházejí poté, co je Ginny nachytá. (HappySmile)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

  • Ve filmu byla spousta scén zkrácena nebo vystřižena. Některé z nich jsou obsaženy na DVD jako bonusový materiál – např. Lucius Malfoy (Jason Isaacs) v obchodě Borgin & Burke; Zlatoslav Lockhart (Kenneth Branagh) dává první den Obrany proti černé magii třídě test, kde se všechny otázky týkají jeho osoby; a několik diskuzí o tom, že by Harry (Daniel Radcliffe) mohl být Zmijozelův dědic. Úplně byly vynechány scény s oslavou úmrtí Skoro bezhlavého Nicka (John Cleese) a jeho snaze zúčastnit se Honu bezhlavých. Vyškrtnuta byla také scéna, kde Ginny (Bonnie Wright) pošle Harrymu valentýnku. (HappySmile)

Herečka

Host

Režisérka

Krátkometrážní
2018

Medusa's Ankles

2012

Separate We Come, Separate We Go

Producentka

Krátkometrážní
2018

Medusa's Ankles

Reklama

Reklama