Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (9)

plakát

Hunger Games (2012) 

Pro mě to byla především velká nuda. K postavám jsem měla neutrální vztah a vlastně mi bylo jedno, jak to s nimi dopadne. A já nevím, ale ten koncept, že se děcka mezi sebou zabíjí, mi přijde strašně ujetej.

plakát

Vykoupení nahého generála (2011) 

Tak tenhle dokument mi bude dlouho ležet v hlavě. Jak je možné, že se někdo přizná k vraždě 20 tisíc lidí a je v podstatě uznán nevinným?

plakát

Nechci být mužem (1918) 

37. Letní filmová škola Uherské hradiště 2011 (hudební doprovod Obří Broskev)

plakát

Voda pro slony (2011) 

Výpravná cirkusová cetka zanechá podobný pocit v žaludku jako kopec cukrové vaty - nevíte, jestli vám to udělalo dobře nebo způsobilo lehkou nevolnost. Módní znalci přidají jednu hvězdičku za úchvatnou garderobu paní principálové.

plakát

Sto osm (2010) 

Další důkaz o tom, že člověk by neměl režírovat příběh své vlastní rodiny – zkrátka filmu by hodně prospěl zásah střihače….

plakát

Všehochlup (1978) 

Podlě mě naprosto nepřekonatelný animovaný film, především díky geniálnímu využití českého jazyka a hlasu Františka Filipovského. Je to sice jenom pohádka, ale dostatečně nekonvenční, aby člověk nebyl s to odtrhnout oči.

plakát

Román pro muže (2010) 

Tomáš Bařina dokazuje, že je jeden z největších talentů české filmové současnosti. Podle mýho ale hodně lidí čekalo komedii, což Román pro muže není. I když Filip Čapka jako ne zrovna inteligentní čutálista, který v mládí moc hlavičkoval, je vtipný nehorázně.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

S komentář „honajze“ se dá souhlasit v řadě věcí, nicméně pokud sílu filmu zhodnotím z hlediska toho, jaké emoce ve mně vyvolal, pak Habermannův mlýn určitě obstál. My Češi jsme se během války a po ní chovali taky jako magoři a je dobře, že se tomuhle tématu 65 let po poté přestáváme vyhýbat… A je taky dobře, že film nenatočil Němec, protože od něj bychom těžko strávili. Roden je mimochodem fenomenální - jako obvykle.