Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Gilmorky, co dodat, aby to neznělo pateticky. Na nich jsem vyrostla, miluju jejich humor a Lorelainy narážky na filmy. Rory a její cesta k dospělosti, všechny její úspěchy a pády jsem prožívala s ní. Lane, její věrná kamarádka, korejská Američanka s přísnou matkou paní Kim :-D, Kirk, nezapomenutelná postavička Stars Hollow, Richard s Emily, rodiče Lorelai, kolik vtipu přinesli do seriálu a nakonec Luke, který miluje Lorelai a čeká, až si ho konečně všimne.... ti všichni jsou mými hrdiny a provázeli můj život.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tato mobilní nemocnice MASH 4007 si mě získala. Vynikající herci a postavy - Hawkey, Trapper, B.J., Radar, Charles Winchester, plukovníci Henry Blake a Sherman Potter, kuní ksicht Frank Burns, šťabajzna Houlihenová, Klinger... Válka je vůl a všichni to ve MASHi vědí a perou se s ní jak se dá. Skvělý humor se vším všudy, kterého si cením především kvůli situaci, ve které vzniká. Válka. To nejkrutější, nejdeprisivnější prostředí, ale tito lidé se s ním úžasně vypořádávají. Kultovní seriál, ne jedné generace, klasika :-)

Dexter

Dexter (2006)

Tonight is the night. Dexter, prokousávala jsem se těžko první sérií, ale nakonec mě přesvědčil. Fandit masovému vrahu, to není jen tak... ale nakonec vás přesvědčí. Luxusní je závěr první série, ale i druhá stojí za to. Třetí serie je trochu slabší, ale zase objevujeme jiné stránky Dexe :-) Strašně se mi líbí Dexovo skutečné já a jeho dialogy s Harrym. Dex je ve čtvrté sérii otcem a žije "spořádaným" rodinným životem - ne tak to samozřejmě není, Dex se s novou rolí srovnává těžko a snaží se skloubit rodinný život s jeho druhým, utajeným životem. Po závěrečném díle čtvrté série musím říct, že neznám seriál, který by mě svým koncem tak šokoval. Na tomto seriálu nejvíc obdivuju, že si neustále drží svůj vysoký standart kvality. Každý díl je napínavý, šokující a nápady scénáristů jsou neskutečně originální. Geniální herectví Michaela C. Halla.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Po první serii jsem dala 4 hvězdičky, ale musím se opravit na 5 hvězdiček. Druhá řada je skvělá, vtipem vyniká hlavně Sheldon. Vánoční epizoda s Penny :-D je něco neskutečného.... Penny, ťuk ťuk, Penny ťuk ťuk, Penny... This is my spot! a spoustu jiných hlášek. Tenhle seriál stojí za to. 20 minut smíchu a geniální role pro Jima Parsonse, český dabing ani nezkoušejte, nemá to cenu, jen by si člověk zkazil pohled na tenhle genialní geekovsky sitkom. Bazinga!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Suit Up! Na Barnyho se nedá zapomenout. Doufám, že se někdy dočkám, že takto skvělý seriál bude v českých televizích. Prostě dobrý relax, u kterého se vždycky pobavím. Čím víc tuhle pětku bláznů z New Yorku sleduju, tím víc mě baví. :-) It is legen.... wait for it.... dary!

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Skvělý britský sitcom, sir Humphrey je vzor všech úředníků a Jim Hacker v souboji na ministerstvu často prohrává. Nejlepší humor, někdy nechápu, jak to ti Britové dokážou, udělat si takovou srandu sami ze sebe. Geniální seriál.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Mickey a jeho parta, nejlepší a nejmazanější podfukáři všech dob. Od začátku do konce skvělé. Když už si myslíte, že jim to tentokrát nevyjde, vzápětí vás přesvědčí o opaku.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Velice napínavý seriál s neobyčejnou zápletkou. Flashbacky a flashforwardy mě vždycky dostanou. Seriál, který odhalí jedno tajemnství a dalších deset přinese. Vždycky je na co se těšit v hladina napětí neklesá. Těším se na konec seriálu až zjistím, "jak to konečně vlastně je"

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Pokud bych měla říct film nebo seriál o ženách a jejich pohledu na svět, tak bych určitě jmenovala Sex ve městě. Jako muži drbají ženy, tak ženy drbají muže. Ze všech stran a pořád. Tyhle čtyři holky jsem si zamilovala, není nad jiný seriál, který řeší milostné vztahy s takovým vtipem. Móda, vyšší společnost a hovory o sexu. Carrie a její boty od Manola Blahnika, Samantha, která nestárne, Miranda a její ironický humor a Charlotta, která neustále hledá manžela.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Prison Break - Michael Scofield, Linc Burrows, Sára, Sucre, Mahone, T-Bag. Geniální seriál se skvělým Wentem Millerem v titulní roli. Strašně napínavý seriál, po skončení dílu se vždycky těším na další díl :-)... konečný Final Break se mi líbil, všichni na něj čekali, někdo doufal, že Mike přižeje, jiný zas ne, já myslím, že to skončilo tak jak to skončit mělo, pro Michaela bylo charakteristické sebeobětování a to scénaristi bezesporu využili v konečných dílech. Jeho rozloučení bylo krásné, vždycky budu na PB vzpomínat jako na seriál, který byl neobyčejně dobrodružný, napínavý a chytrý. Můj oblíbenec Alex Mahone v posledních dílech prokázal, že je ten "good guy". :-))