Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Dny zrady II. (1973) 

A nejlepší je stejně J. Adamec pucující houfnici na Dobrošově.. Mimochodem -je to maketa a stojí tam dodnes. Jinak film se dá, až na silnou komunistickou ideologii.

plakát

Zimné sníčky (1983) (TV film) 

Takový hezký pohádkový slovenský dětský hudební psychedelický film*. Perfektní věc před spaním, nutno vidět... *nehodící se škrtněte

plakát

Dech života (1987) 

Tento Bond nic moc, ale z čisté nostalgie pěkné čtyři hvězdičky. Poprvé jsem viděl ještě za komančů, takže přeříznutá VB Lada a úvodní song od A-HA, to bylo (tenkrát) něco.. Pravda- "aháče" odvál čas, ale slušná zábava zůstala.

plakát

Kočičí princ (1978) 

Jméno se neříká..! Normálně se přiznám, dodnes ten film nemám rád, je to moje taková noční můra. A jak jsem zjistil, ne jenom moje. Mám sto chutí dát hodnocení "odpad".. Fakt nevím, čím to je, nedávno jsem tuto "pohádku" opět viděl a pocit z ní byl naprosto stejný jako když mi bylo nějakých dvanáct, nebo kolik.

plakát

Satan přichází (2006) 

Vůbec nesrovnávám s originálem, ale i tak dávám jen dvě hvězdy. Film vhodný tak na sobotní noc v TV, kdy už na jiných kanálech fakt nic lepšího nejede..

plakát

Poslední výsadek (2005) 

Zklamání? Ne- skoro až hrůza. A fakt to nezachrání ani Roden. Příběh, režie.. a jako by to nebylo málo, tak třešinkou je třeba použitá technika- taková IFA nebo gazík převlečený za vozidla wehrmachtu k výslednému dojmu zrovna moc nepřidají.. Dílko se dá doporučit optimálně lehce po půlnoci na Nově, ve stylu "mámo, dávaj tam ten akční film s němcama.."

plakát

Serpico (1973) 

Syrové drama s příchutí sedmdesátých let. Nechte se vtáhnout do příběhu o jednom obyčejném policajtovi..

plakát

Tichý Američan v Praze (1977) 

Štěchovický archiv..:-) A američtí vojáci jsou zde za úplné blby (bohužel, je to přece jen film ČSSR..)

plakát

Stín kapradiny (1984) 

Za tři a půl... Rád bych dal víc, film není špatný- ale: bohužel oba hlavní herci (Suszynski a Probosz) "hrají" totiž úplně stejně jako v -Zánik samoty Berhof-, konkrétně v scéně po vykradení statku, jak jsou v nových šatech... Je to až zarážející, ta podobnost- schválně, kdo máte oba filmy tak porovnejte. A klidně mi napište, pokud se pletu. A taky ten český "dabing", a ne jenom u polských herců.. Mám sto chutí dát plné čtyři hvězdy, ale nějak to nejde...