Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (11)

Obušku, z pytle ven!

Obušku, z pytle ven! (1955)

Chleba „u jitrnice, jakou svět neviděl“, v jednotlivých záběrech mění svojí velikost a tvar.

Mravenci nesou smrt

Mravenci nesou smrt (1985)

Poté, co nájemný vrah Barták (Jelínek) omráčí Masseura (R. Hrušinsky ml.) odnese ho do vany. Lze si všimnout, že ruka, která napouští vodu, nemá rukavice. V dalšim záběru ma Barták rukavice na sobě.

Con Air

Con Air (1997)

Při vzpouře v letadle ma dozorkyně Bishopová (Rachel Ticotin) v souboji s Pinballem (Dave Chappelle) na hlavě kšiltovku, která v jednotlivých zaběrech mizí a znovu se objevuje.

Hospoda

Hospoda (1996) (seriál)

V 1. epizodě ve chvíli, kdy nese Dušek (Petr Nárožný) první natočená piva ke stolu, lze si všimnout vlevo nahoře mikrofonu.

Mission: Impossible II

Mission: Impossible II (2000)

Při automobilové honičce mezi Ethanem (Tom Cruise) a Nyah (Thandie Newton) si lze v jednom záběru všimnout, jak se Ethan připoutává bezpečnostním pásem. V dalším záběru zase není připoután, pak opět je a pak znovu není.

Špion, který mě miloval

Špion, který mě miloval (1977)

V závěru filmu ve scéně, kdy jsou Bond (Roger Moore) a Anya (Barbara Bach) v zachraném modulu a Anya míří na Bonda jeho zbraní, lze si všimnout, že má krátké nehty. V detailním záběru jsou však vidět dlouhé nehty.

Řežba v Tombstone

Řežba v Tombstone (2013)

Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky.

Řežba v Tombstone

Řežba v Tombstone (2013)

Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla.

Na dostřel

Na dostřel (1993)

Na začatku při automobilové honičce, upadne zločinci přední blatník. O pár okamžiku později je však zpět na autě. Podobná situace se stala i v závěru filmu, kdy zločinci po srážce odletí disk, později je však opět na místě.

Reklama