Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Andílci (2008) (seriál) 

Hm, sic je to hovadina o ničem ale furt o moc lepší než například Obchoďák a podobné české seriály...

plakát

Power Rangers Samurai (2011) (seriál) odpad!

Asi nejhorší z celé série Power Rangers... příběhy tupé, efekty robotů z krabic od banánů a všeobecný audiovizuální hnus. S původními Power Rangers to ani nestojí za srovnání.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) odpad!

Dnes viděno v kině. Sál prázdný, 2 lidi co tam přišli po 10 minutách odešli... Opravdu jsem nečekal žádný dobrý film, spíš odreagování. Jenže co je tahle břečka, to snad ani není normální. Příběh snad ani není, jen puberťák co balí sousedku tim že si jí potají natáčí mě pobavil. Všechny scény sou břečka, postavy špatné, bez mozku. Zvuk žádný, kromě mluvení postav se tam ve "strašidelnou" scénu objeví dunivý zvuk. Každou scénu stejný. Konec trapný, nic zajímavého. Jde asi o nejhorší film, co jsem kdy viděl. Tyranosaurus zkáza aztéků, playgirls, Jesus Christ Vampire Hunter a mnohá další jsou proti tomuto braku luxusní filmové zážitky.

plakát

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (2007) odpad!

Tak pitomější film, jsem skoro neviděl. Pár Španělů (kolem šesti) přijede na havajské ostrovy (prý Mexiko), kde se vzbouřili hromoještěři. Pak si to jde skupinka jde s jedním frajerem z ostrova a docela dobrou indiánkou vyříkat s hromoještěrem a hromoještěrkou. Herecké výkony nejsou ještě tak hrozné, že indiáni mají pyramidu, co vypadá jak skalka a je z betonu také není tak hrozné. Vlastně celý ten film by mohl být jako nízko nákladový docela fajn. Dokud nepřijde tyranosaurus. Ještěrka tak ošklivě animovaná, že před 15 lety by se za ní styděli nejen v hollywoodských studiích, ale i kdyby jí dělali na koleni. Ještěrka, ač asi 7 metrů vysoká a dlouhá podobně, schovává se po keřích a vysoké trávě, je hrozně ošklivá a nejde se na ní koukat. Kromě toho je také docela zvláštní, když ještěr při lovu jde chůzí dospělého člověka a stylem pohoda klídeček, asi tak jako skupinka hip hoperů na koncert. A uplně nejhorší je pohled z ještěrova zraku. Za ten autory filmu poměrně uznávám, protože něco tak hnusného by se člověku nepovedlo ani kdyby nad tím ztrávil půl života. Film není až zas tak blbý, na jednu hvězdičku by měl, stačí se nekoukat na tyranosaura a hodně se nudit, nebo být ve stavu podroušeném. Za dinosaura, má o hvězdičku míň za mě.

plakát

Učú no senši (1988) 

Seriál jako takový je poměrně dosti naivním zpracováním originálu knihy. Poměrně hezká kresba a mě se líbící soundtrack provází příběhem mladého chlapce, který se kůli své lásce k dívce a vlasti přidá do armády. Celý příběh je dosti krátký, naivní a nikterak detailní, zato se na něj dá pohodlně dívat a oddechnout si od hlubších myšlenkových pochodů. Navíc na rozdíl od pozdějších ztvárnění cizáci nevypadají tak moc vtipně. Pro pohodovou odreagovávačku a hezkou podívanou 3 *