Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Dlouho.. Vážně, už dlouho jsem neviděl film, který by mě nepřipoutal k monitoru tak jako tenhle. Konečně film, kde jsem doufal, že to bude delší a měl jsem strach, že skončí. Prostě pár herců, zastávajích svoji úlohu, v jedný místnosti, správný dialogy, zajímavý postavy a otázky, který chytnou.. Jak jednoduše a s minimálními náklady jde natočit něco nezapomenutelnýho...

plakát

Mama (2013) 

"Film byl dobře natočen, ale neměl jsem husí kůži, nekoukal jsem s otevřenou hubou, nebyl jsem v napětí, nelekl jsem se.... prostě normální rodinný horror se strašidlem. 50% " LIVINGDEAD

plakát

Chata v horách (2012) 

Spokojenost. Coby krvelačný vyvražďovák naprosto vyhovuje potřebě totálního vypnutí mozku. Můžete se jen v klidu posadit a těšit se kdo a hlavně jak to schytá teď. A fakt, že scénář poměrně hýří nápady a zajímavou zápletkou, je velký bonus. Pokud k tomu člověk navíc přistupuje jako ke komedii, bude se celou dobu dobře bavit. Zvlášť výborný byl (zase) Fran Kranz.

plakát

Úkryt (2002) 

Atmosféra by byla dobrá. Napětím předčí většinu thrillerů. S hereckými výkony nemám nejmenší problém. Líbil se mi i nápad s úkrytem. Ale co prostě nesnesu, je to, když se postavy chovají totálně nelogicky a jako naprostí idioti. Minimálně třikrát se během filmu člověk musí plesknout do čela a nadávat postavám.. Je to hrozná škoda takhle zpackat něco co by jinak mohlo být výborný.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Moc hezky animovaný, ale jinak nikde nic. Dobrodružné béčko zapomenutelné v 5 minutách.

plakát

Ďábel (2010) 

Nenazval bych Devil přímo horrorem, spíš slušným dramatem v uzavřeném prostoru s temnější atmosférou. Ale oproti ostatním filmům poslední doby, co se vydávají za horrory, to bylo více než naprůměrné.

plakát

Iron Sky (2012) 

Nejlíp film vystihne výrok Simony Stašové v Pelíšcích: " Kolik to muselo dát práce a přitom taková blbost." Po vizuální stránce a co se týče efektů docela slušný. Ale jinak kolosální slátanina. Snad jediný důvod proč je možné u toho vydržet 93 minut je Julia Dietze.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Nechápu co se na tom všem tolik líbilo... U mě nuda. Bez vtipů a bez zápletky. Dávám dvě hvězdy za dvě pěkný prsa Ali Cobrin nic jinýho nestálo za řeč.

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Jediné, co mě drží od toho, abych řekl, že to byl nudný film plný rádoby moudrých řečí je fakt, že je to autobiografie a necítím se na to, abych shazoval život někoho, kdo toho ve skutečnosti hodně dokázal.

plakát

Železný obr (1999) 

Jediný co chybí k plným pěti hvězdám je, že jsem to neviděl před 12 lety. Ale i tak to bylo super.