Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (16)

plakát

Červený pavouk (2015) 

Stačilo možná změnit časovou souslednost záběrů a mohl to být lepší film. Napětí se nestupňuje a pointa nevynikne. Ale nakonec 4 hvězdičky.

plakát

Rodinný film (2015) 

Dal bych pět hvězdiček, ale znám film Operace mojí dcery s mírně podobnou zápletkou o tom, jak při hledání vhodného dárce ledviny otec zjistí , že není otcem. Pochybuju, že film Olmo Ormerzu zná, ale přesto.. Jinak výborné.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Největším záporem paradoxně nebyla neherečka Kuchařová, ale dialogy. Zejména skoro závěrečná scéna u autobusu působila jako parodie. Mádl hrál dobře, ale na hokejistu je prostě prcek. A kdyby obsadili místo Jastrabana nějakého sexy-docenta (Langmajer ?), dalo by se tomu celému o trochu více věřit.Taťána ať bere kurzy herectví a zkusí to znovu. Jana Doleželová hrála samu sebe ?

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Kdyz mne se asi vice libil Wall Street. DiCaprio je vynikajici a mel by dostat Oscara, ale jinak bych to zkratil tak o pul hodiny.

plakát

Colette (2013) 

Na nase pomery skvele. Cieslar asi neumi utocit na emoce skze dojemne sceny, ale o to silnejsi je to prostrednictvim drsnych scen. Ty jsou sugestivni a myslim, ze pomery v koncentraku vykresluji verneji, nez treba Schindleruv seznam.

plakát

Dvojí svět hotelu Pacifik (1975) 

Doprucuji ke shlednuti vsem adeptum cisnickeho remesla. Jak to chodilo ve 30. letech. Pikoliky mlatili vrchni cisnici a vsichni pak byli preuctivi a usluzni k hostum.

plakát

Mogadišu (2008) (TV film) 

Vyborne. Videl jsem kdysi na nemecke televizi a ted s ceskym dabingem a tedy srozumitelne. Strhujici, napinave, emotivni. Helmuth Schmidt - kancler, ktery neustupoval teroristum.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Nakonec jsem dal patou hvezdicku hlavne kvuli vykonu Toma Hollanda. Ten kluk byl excelentni.

plakát

Pan Lehmann (2003) 

Sonnenalle a hlavne NVA povazuji za vyborne filmy, ale Herr Lehmann mne neuchvatil. Je to asi retro pro ty, kdo zili na zapadni strane zdi, ja jsem tam nenasel nic tak vtipneho krome sceny s rodici v restauraci a na celnici.

plakát

NVA (2005) 

Smutna komedie o vychodonemeckych "bazantech".Kdo zazil vojnu v CSLA, muze posoudit, ze v NVA to asi bylo jeste o fous horsi.