Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Last Night (2010) 

Tohle nejspíš ocení více ti, kterým to připomínalo aspoň částečnou autobiografii. Ano, asi to tak má být...

plakát

Sexy čarodějky (2001) odpad!

Nemusím mít péro za kloboukem a poznám, že větší zeblitina snad ani vytvořit nešla. V hodinách v kterých se to vysílá si opravdu raději pusťte Horsta Fuchse. To už i UFOPORNO vás dostane víc.

plakát

Předčítač (2008) 

Nejlepší film Kate Winslet a zasloužený Oscar

plakát

Kapitán Mike křižuje Ameriku (2007) 

Ta snaha rozhodně marná nebyla a nebýt jeho řečnických schopností jak manipulovat s publikem, asi by ty procenta nakonec byly jednoznačnější. Každopádně jako dokument mě to dost zaujalo, pár věcí tam být nemuselo, dost věcí mí tam chybělo. Každopádně nebudu hodnotit jeho idey, na to si každý musí udělat názor sám...

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Jako malá jsem to hltala. A to mi přitom všechny ty hry a myšlenkové pochody soutěžících dochází až teď. Jedna věc je jak je to natočené, jak je to připravené, jaké tam jsou soutěže a veškerý obal i obsah co to má mít. Ale druhá věc, která se nedala naplánovat je chování těch lidí v extrémních podmínkách, kteří se snaží přežít a přitom vyjít ze všeho s čistým štítem, hrát co nejšpinavější hru a přitom si hrát na ty nejdokonalejší. Sobeckost, podlost, neohleduplnost, sebestřednost.. všeho tam je dost. A je to tam potřeba. A to, že mě to někdy i díky těm lidem dokáže naštvat je jen důkaz, že to něco do sebe má. Momentálně na to koukám znovu, tak ještě časem možná jednu * přidám.

plakát

Lůno (2010) 

Zvláštně zvláštní. Námět byl skvělý, ale dal se zpracovat o dost lépe. Na druhou stranu výběr prostředí se naprosto vyvedl. Co mě dost zklamalo byla hudba a způsob jakým film končil, což je pro mě trochu nepochopitelné. Ale jinak moc fajn, zase něco nového

plakát

Nula (2010) 

Jeden z nejlepších krátkometrážáků co jsem kdy viděla. Nemám ráda happyendy, ale tady mi ani nevadil. Předvídatelný děj mi nevadil taky, prostě to mělo myšlenku, animace je originální a dobře provedená, dojemnost přiměřená - prostě super.

plakát

Geriho hra (1997) 

Pixar nezklamal. Udělat ze čtyř minut Oscara je umění. Dokonalost!

plakát

Muž, který sázel stromy (1987) 

A mně se ta animace i poita líbí. A první "setkání" s někým, koho se válka ani nedotkla...

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Tohle opravdu nebyl můj šálek kávy. Steve Martin zrovna není můj oblíbenec a Meryl byla přehnaně "Streepová".