Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (135)

plakát

Ben Hur (1959) 

Vědět předem kolik u natáčení zemřelo koní, tak filmu nevěnuju ani minutu a nechápu, že to akademii nebránilo rozdat 11 sošek.

plakát

Černé zrcadlo - Mazey Dayová (2023) (epizoda) 

Nikdy mě nepřestane fascinovat jaké záběry někdo dokáže odfotit 80-200 mm objektivem na 1, 1000 a když se zadaří tak i 10 000m. Bohužel to je v tomto případě ten nejmenší problém.

plakát

Miliardy - Cold Storage (2022) (epizoda) 

Scenárista "cold storage" buďto neví, že se veškeré soukromé klíče ke kryptu dají zálohovat v podobě 12/24 slov nebo z diváka dělají hlupáka a to nikdy nedopadá dobře.

plakát

Riziko (2000) 

Podobné filmy dělají akciovému trhu medvědí službu a spoustu lidí tak zbytečně odradí od investování. Copak se tu nenajde zajímavější téma než je okrádání lidí přes penny stocks?

plakát

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton (2023) (seriál) 

Vrchol policejní nekompetence a dost možná scénář pro další Bláznivou střelu, který čeká někde v šuplíku na vychladnutí. Jistě by se to obešlo bez půlky mluvících hlav a omezit tak celkovou stopáž na půlku.

plakát

WeCrashed (2022) (seriál) 

Skoda te prepalene stopaze a mozna az zbytecne tlaceni na pilu ohledne toxicity ustredniho parecku. Je tu ale velmi pekne zpracovane jaky vliv na ekonomiku maji nizke urokove sazby, kdy se na trhu pohybuje spousta neziskovych zombie firem, ktere udrzuji pri zivote pouze investicni banky a venture fondy podlehajici moralnimu hazardu. Vetsina startupu navzdory IPO stale pali cash a uprednostnuji rust oproti ziskum, ktery jim dotuje naivni akcionar vypisujici bianko sek.

plakát

Madoff: Monstrum z Wall Street (2023) (seriál) 

V prepalene stopazi se bohuzel do hloubky nerozebira jak SEC naprosto selhala ve svem dozoru a proc JPM a dalsim banksterum opakovane prochazi zapojeni do kriminalni cinnosti. Obavam se, ze ani po zhlednuti miniserie neprevazi racionalni uvazovani investoru nad prirozenou chamtivosti a nedostatecne informovani jedinci radeji nechaji sve tezce vydelane penize ve slamniku, kde je ceka znehodnoceni pod mandatem CNB.

plakát

Chalífát - Epizoda 8 (2020) (epizoda) 

Velka skoda nelogickeho (nepodlozeneho) chovani nekterych postav na zaver serialu a cele hodnoceni to u me srazi na 75%

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Husame, mam pro tebe dobrou zpravu! Jakou? Nemusis bojovat, stanes se mucednikem.