Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Občan Václav Havel jede na dovolenou (2005) 

Myslím, že tento dokumentární film je potřeba. A je potřeba hlavně pro ty, kteří už dnes zapomněli, co se dělo a zase volí komunisty. Je to natočené z živých vyprávění, pochopitelně se nedá zachytit komletní výklad každého, a tak vyžaduje sledování trošku větší pozornost kvůli tomu, aby se člověku nepřetrhla nit u sestříhaných scén...

plakát

Vratné lahve (2007) 

Méně snových scén a dal bych 5*. Jinak jsem se moc pěkně pobavil a tajně doufám, že se na to kouknou všichni důchodci ;)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Na autobusáky nikdo nemá :oD Jinak ale v celém filmu příliš duchaplné srandy není. Krom pár pěkných obnažených poprsí a slušných hereckých výkonů už mě nenapadá, co bych na tomto filmu vyzdvihnul. (tak hlavně nezapomeňte vrátit ty hnědé podšálky a berte to s rezervou ;o))

plakát

Crash (2004) 

Velmi duchaplný a velmi realistický film. Zachycuje osudy mnoha lidí, což vám v hlavě může během sledování udělat docela guláš, ale na druhou stranu, vše je udělané tak, aby to do sebe nějakým způsobem zapadlo, takže je vzniklý guláš nakonec dobře stravitelný. Film je plný velmi silných momentů, které nutí k zamyšlení.

plakát

Tábor tygrů (2000) 

Díky dobré kameře a skvělým hereckým výkonům se tento kousek může rovnat s mnoha velkorozpočtovými filmy. Skvěle dokáže navodit drsnou atmosféru válečného výcviku a obavy z opravdového boje.

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Velmi zajímavý film s dobrými hereckými výkony, přírodou a hudbou. Nicméně, to co se tam místy odehrávalo mi bylo dosti proti srsti... Teplý kovboj ze mě asi nikdy nebude :)