Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Ano Peter Jakson to dokázal. dechberoucí zakončení série takhle by to mělo vypadat vždy. Ian McKellen v roli Gandalfa naprosto úžasnej a to že to má přez 3 hod není vůbec na škodu jediné co mi chybělo bylo Vymetení kraje taková potička mezi hobyty a skřetolidmi by stála za shlédnutí. celé sérii dávám 100% nic jiného nelze dát.

Avengers

Avengers (2012)

Několikaletá práce Mervelu dosáhla vrcholu. Naprosto dokonalé. Nejlepší komixoví film co byl natočen. Žádné zdlouhavé představování hrdinů se nekonalo, předpokládala se jejich znalost z předchozích filmů, prostě byli pozvolna zapojení do příběhu a rovnou do akce. Každý dostal svůj prostor. Iron Man a Hulk byli úžasní, Captain America působil jako dinosurus v některých momentech( taky co čekat když dělal 70 let rampouch) - ´'myslím že to jede na elekřinu." Hawkeye a Black Widow s Thorem drželi krok. Bitva o Manhatan fakt bomba. Skvěle natočeno. To jak kamera přejížděla z jednoho na druhého jak sekají nepřítele. Byli zbořeny některé zajeté trapnosti, jako je střelba Furyho na stíhačku, kterou naštestí vzdal a na konci telefonát pro Peper, kde by se Stark dlouze loučil. Kino se smálo skoro celou dobu, nejvíce když Hulk zpracovával Lokiho. Naopak při smrti jedné z postav, kdy nehrála ani hudba, bylo hrobové ticho, mě bylo taky smutno. Ruffalo jako Hulk byl skvělí, očekávám samostatný film. Tak jen do toho a pustit se do pokračování ať může nastat druhý vrchol. Zapracovat Ant-mena, Wasp a Black Pantera a s chutí do toho. Viděno 2x, nejdříve ve 2D s titulky poté strocha problémy s technikou 2D Dabing, a klidně zajdu znovu až bude příležitost, třeba na 3D Edit: 3 projekce v Imax 3D, ucházející, 4. projekce 2D dabing v malém sále Zatím jednoznačně film roku který bude překonán snad jen Hobitem. VAROVÁNÍ: nedoporučuje se u tohoto filmu cokoliv konzumovat, hrozí zaskočení konzumované potraviny či nápoje. A jak říká kolega Laxík UÁÁÁÁÁÁÁÁ, SLABÝ BŮH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Konečně, roky čekání a obav zda vůbec něco vznikne po řadě problémů jsou pryč. Vyhecoval jsem se a šel na půlnoční premiéru. Když se poprvé na plátně objevil nápis Hobit, zamrazilo mě po celém těle a do očí mě vytryskli slzy z radosti že jsem se dočkal. A pak to začalo. pocit mrazení se několikrát opakoval, nejvíce asi při prvním záběru na paní Galadriel. nevadila úprava oproti knize a přidáním záporáka ba naopak, filmu to prospělo. Co mě tedy potěšilo byla přítomnost kamených obrů. neviděl jsem žádný trailer nemohl jsem tušit co tam bude a byl jsme zvědaví co vše bude z knihy zachováno. Bilbo je sympatický nekňuba ze kterého se stane odvážný hrdina důležitý pro výpravu. Půlnoční byla ve 3D, v tomto formátu se mi zdály některé akce nepřehledné a trochu rozmazané. Podruhé jsem šel na HFR a to je naprosto jiný level, vše krásně barevné a plynulé, poznat to bylo hned př prvních záběrech na dol a boj trpaslíků. Podruhé jsem si všímal detajlů a více si užil vzpomínky na Morii a také samotné skřetí podzemí. 91% Nyní nás čeká pouze rok čekání na druhý díl. Recenze která hovoří za vše. http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/recenze/clanek.phtml?id=766243#hodnoceni

Avatar

Avatar (2009)

Úchvatný snímek prostě James Cameron umí. Nádherně zpracovaná příroda ve všech směrech, nic nepřekáží a nic nechybí. Nuda nehrozila spiše ke konci bych uvítal další hodinu, což doufám na DVD bude. Více slov netřeba, to se musí vydět. ps. Funguje i ve 2D a to je dobře a vélké plus.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Akční nářez, který si nehraje na historický film, tvůrci od začátku prohlašovali že se jedná o film podle comixu. Dokonalé bojové scény s bezvadnou nářezovou hudbou, provázené hláškami na které se nezapomíná ( aspoň budeme bojovat ve stínu ) Jediný film který mně donutil koupit si soundtrack. Škoda jen pokaženého dabingu na DVD.

Princ z Persie: Písky času

Princ z Persie: Písky času (2010)

Krásná Perská pohádka a velice povedená herní adaptace. Jelikož jsme hru nehrál tak mě nějaké odchylky ani nevadily, vše zapadá tam kam má, princ je sympaták. Vůbec herci podávaji velice dobré výkony až už jde o Jakea čí Gemmu tak i Ben Kingley a ostaní vedlejší role. Povedení vtípky jako jsou pštrosí závody dojem nekazí. Dobrý začátek pro případnou triologii.