Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Láska v čase korony (2020) (seriál) 

Moc jsem od toho nečekala. A nakonec mi chybělo, když v průběhu seriálu herci sundali "krabice" z hlav. Stačilo, aby vybrali jiné herce a byla by to nuda, ale takhle to má správný úder, tempo i vtip. Délka stopáže je akorát a hercům to věřím, oproti jiným českým tvorbám. I když má většina z nás tohoto tématu až po krk, tohle je milé odlehčení.

plakát

Nadia (1984) (TV film) 

Kdo viděl dokument Nadia Comaneciová - diktátor a gymnastka, nebo život této gymnastky nějak zná, bude mít z filmu větší požitek. Samo o sobě je film hezký a krátký, ale chvilkami nudný a neznalý z něj bude mít málo. Co tehdy bylo ohromující, je dnes u gymnastek běžně k vidění, a tím se snímek stává zajímavým až vzácným. Zmíněný dokument je o chlup lepší, ale hodně záleží na tom, co od zhlédnutí čekáte.

plakát

Krejzovi - Dopisy z minulosti (2019) (epizoda) 

Tak s takovou tvůrci za chvíli zabijou vše, co se jim dosud povedlo. Zpracování dílů mě čím dál častěji nutí zavírat oči nebo vypínat zvuk. Překombinovanost, nedotaženost a tlačení na pilu střídá šmrnc, originální vtip a skvělé herecké výkony - i během jednoho dílu. Někdy to jde samo, jindy to drhne, až to bolí, přitom nápady očividně nechybí... V tomto díle se povedlo pouze hledání a odtajnění dopisu Anny.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

O této kapele je tolik materiálu, že by se film točil sám. Vidím zde spíše využití zvučného jména kapely a jakýsi pokus o zfilmování dokumentu jménem Queen: These Are Days Of Our Live z roku 2011. Spoustu hluchých míst, které si filmaři museli domýšlet a vymýšlet, bych zde opravdu nečekala. Ještě horší byla dramatická scéna v dešti, jako by neexistoval lepší způsob vyjádření. Za něco stál jen konec filmu.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Váhala jsem nad počtem hvězd při hodnocení. Chvílemi jako by se tvůrci neuměli dohodnout. Vidět však, že Channing Tatum umí hrát více než jen "hezounka", mě mile překvapilo.

plakát

Ledové ostří (1992) 

Velmi povedený film z krasobruslařského prostředí. Vtipné a příjemné. Novější Ledové ostří 2 z roku 2006 se nemůže rovnat nenásilnému stylu, kterým se v té době natáčelo. Co ovšem kdosi vůbec nezvládl, je ten, kdo má na svědomí nové nadabování! Kultovní hláška "Zoubky!" je nahrazena výrazem, po kterém hrůzou trnu.

plakát

Tančím, abych žil (2006) 

Dost slabý film o tanci, který obsahuje pouze jedinou skvělou pasáž, kvůli které bych dala i čtyři hvězdičky. Banderasovo tango je naprostá špica!