Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Pán prstenů je naprosto dokonalé dílo. Tolkien prostě si vytvořil vlastní svět a Peter Jackson nám ho ukázal v celé své kráse. Hudba, která doprovází tento filmový skvost, je naprosto dokonalá. Herci vše zahráli, jak nejlépe mohli a díky nim to byla skvělá podívaná. Prostředí a efekty byly také úchvatné a zcela jistě se jedná o nejlepší film v žánru fantasy. Dívat se na tento film mě nikdy neomrzí a je to, aspoň podle mě, ten nejlepší filmový zážitek a takové už asi nikdy nebudou.

plakát

REC (2007) 

Na tomhle filmu se mi strašně líbilo, že jsem se celkem bál a ruční kameru v hororech mám fakt rád. Příběh byl pěkně vymyšlený, hlavní aktérka byla sympatická a líbilo se mi to víc než Cloverfield a taky jsem se u toho víc bál. Mělo to prostě něco, co Cloverfield spíš neměl a to například více vzrušení, napětí a strachu.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Pro mě jsou Losti jedním z nejlepších seriálů. Mám strašně rád záhady a těch tady bylo požehnaně. Zamiloval jsem si téměř všechny postavy. Hlavně Eka, Sawyera, Richarda a líbilo se mi, že každá postava má svůj příběh a některé tyto příběhy souvisely s Ostrovem. Také mě neskutečně vtáhl děj a když jsem se díval na nějaký díl, musel jsem vidět další a jen ztěží se od toho dalo odtrhnout. Prostě na každý díl jsem se těšil a nemohl jsem se ho dočkat. Nejhorší asi bylo čekání na další řadu, ale stejně se nakonec dostavila a byla natolik dobrá, že jsem se díval dál.

plakát

Město zločinu (2009) 

Jackie mě tímto filmem dostal. Tady v tomto filmu to není o jeho blbnutí, kopech ve výskoku a celkově to není o bojovém umění, ale spíš o krutém životě, který má spoustu nástrah a jde hlavně o přežití. V tomto příběhu se nám také snaží ukázat, že i z ničeho se dá udělat něco a že pro lásku se dá hodně obětovat. Není to jeho typický film, ale zahrál to velice dobře a překvapil mě, jak vážnou roli dokáže zahrát.

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Nejlepší romantický film, na který se můžete podívat, děj byl sice z počátku nudný, ale pak to bylo lepší a lepší, zatáhl vás a nechtěl vás od něj odprostit. Zprvu to bylo jen vtipné, ale později to mělo i své kouzlo. Osud prostě chtěl, aby byli spolu a pomohly k tomu i malé detaily, které se dají velmi lehce přehlédnout. Pro mě to byl neobyčejný zážitek z filmu a ten si budu uchovávat ještě hodně dlouho, protože na film takového rázu se jen tak nezapomíná.

plakát

Avatar (2009) 

Avatar je ten nejúžasnější film, který jsem kdy viděl. Efekty a hudba byla fascinující. Připadalo mi to jako bych tam byl, chtěl jsem zažít to co oni..Úžasné dílo,které se jen málokdy vidí..Nejlepší byl ten pocit, pocit toho, že jste viděli sakra dobrý film :) :)

plakát

Gran Torino (2008) 

Unikátní dílo Clinta. Nejenže to dobře zrežíroval, ale i to dobře zahrál.. A námět? Taky skvělý. Starý veterán, který si se vším poradí. Hlavně s gangem, který terorizuje jeho sousedy, ale i když je zrovna nemusí, tak jim pomůže. Není na tom jediná chyba, která by mě od tohoto unikátu odehnala.

plakát

Kyle XY (2006) (seriál) 

Ze začátku prvního dílu jsem nějak přežíval postavu Kylea.. Postupně se mi ale začali klást otázky.. Kdo vůbec je?? A už jsem se dostával do toho stavu, kde musím prostě vidět další díl.. Je to jeden ze seriálů u kterých jsem strávil opravdu hodně času a ještě hodně strávím..

plakát

Suprhrdina (2008) 

Zezačátku to byl velice trapný a otřepaný humor, který nerozesměje.. Později se to i lepšilo a jednou jsem měl záchvat smíchu, ale vím určitě, že Suprhrdina není průměrný film.. Někteří kamoši říkali jak je tento film super a dost jsem se jim divil, ale je pravdou, že jsem viděl i horší parodie na film..

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Ano, zasmál jsem se, ale jen sem tam.. Celý film jsem si myslel, že příjde možna i něco lepšího, ale nepřišlo.. Trapný humor, který nemá obdoby..