Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (82)

plakát

Každá minuta života (2021) 

Zajímavé téma, bohužel velmi nudně zpracované. Extrémně hodný a poslušný klučík cvičí, zlepšuje se a nakonec "vyhraje". Od tvůrců dokumentu se ale dozvíme jen den a měsíc natáčení, což mi přijde spíše nepodstatné. O motivaci rodičů, o pohledu Miška (co ho třeba ne/baví) či o této výchovné metodě se nedozvíme naprosto nic. Pro mě spíš kvalitní rodinné video než dokument.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Bezostyšná vykrádačka předchozích dílů, která bohužel přináší jen minimum vlastní invence.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Potenciál tohoto příběhu seriál rozhodně plně nevyužívá, což je velká škoda, ale díky vizuálu, hudbě a především dokonalé ústřední dvojici se nad většinou nedostatků dají snadno přivřít oči.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Šílený "LEGO Matrix" se spoustou vtipných hlášek a narážek.

plakát

Interstellar (2014) 

Blízká setkání třetího druhu, Vesmírná odysea, Gravitace a mnoho dalších. Interstellar mi připomíná dort, který vařil pejsek s kočičkou. Je zde od všeho něco (možná i proto si zde každý něco najde). Pár zajímavých momentů či myšlenek zde nepopiratelně je, bohužel jsou umně schovány v nelogické a nesouvislé avšak rychle promíchané epicko-bombastické směsi.

plakát

Whiplash (2014) 

Herecké výkony byly přesvědčivé, ale hlavní myšlenka filmu je mi natolik vzdálená, že jsem chování jednotlivých postav nemohla vystát a celý film jsem tak jen nevěřícně a naštvaně kroutila hlavou. Závěrečné titulky mi úplně vyrazily dech, protože jsem je ještě opravdu nečekala a tak se mi jen stále dokola honilo hlavou: "To je opravdu všechno?"

plakát

Čínský syndrom (1979) 

Velmi dobře natočený a vygradovaný film, který ovšem příliš tlačí na pilu svým protijaderným postojem. (3,5*)

plakát

Foster (2011) 

Extrémně jednoduchý, prvoplánový a naivní příběh, u kterého po první minutě dokáže divák s naprostou jistotou odhadnout celý zbytek filmu i se závěrečnou pointou. Takto přeslazenou a sentimentální bombu zkrátka každý dospělý neskousne. (velmi slabé 3*)