Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Tak na tenhle film zřejmě nikdy nezapomenu. Jeden z nejkouzelnějších filmů, co jsem kdy viděl, ani po opakovaném shlédnutí neztrácí nic ze svého půvabu.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

V porovnání s o poznání stupidnějším obsazením Big Brothera se na to dalo ještě relativně koukat, ale pouze v první sérii, pak už to šlo do háje... Jak je vidět, kvalita takovýchto pořadů stoupá a padá s úrovní lidí, kteří v ní vystupují...

plakát

Ber nebo neber (2007) (pořad) 

Jednu hvězdičku za pohledné slečny ;)

plakát

Pošta pro tebe (2005) (pořad) odpad!

Dokonalé pro ženy všeho věku, které si chtějí poplakat u dojemných příběhů. Mnohdy však tento pořad balancuje na hranici kýče, mnohdy ji daleko přeskočí. Pro mě tento pořad nemá žádný smysl.

plakát

Big Brother (2005) (pořad) odpad!

Uf.. ještě že móda reality show už je pryč!

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

"Věřte nevěřte" nabízí někdy více, někdy méně nápadité příběhy, z nichž u některých předem odhadnete, zda byly pravdivé, z některých však zamrazí, když se na konci pořadu objeví: "Pravda!" Zřejmě nejvíc mě dostal bubák ve skříni, z toho mám husinu i teďkom...

plakát

Kolja (1996) 

Nádherný příběh ze života, jeden z nejlepších filmů české kinematografie.

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Vcelku příjemný cyklus (obzvlášť s přihlédnutím k tomu, že je z produkce Novy), ale přesto nijak nevyniká. Nenadchne, ale ani neurazí.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Jako malej jsem to žral - a žeru to i teďkom ;) Arabele skutečně nemám co vytknout, vše dokonale sedí. Věčná škoda, že se natočilo pokračování.. v tomto případě to nebylo vůbec zapotřebí.