Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Po ukončení 3D projekce jsem si jen vydechl a řekl wow! Tak todle bylo něco neuvěřitelného. Krásný svět Pandora. Dech beroucí efekty. Sam Worthington a půvabná Zoe Saldána v modrém. To vše je úžasný AVATAR. Jsem tímto filmem nadšen, protože jen tak něco takového zase neuvidím. Je to něco úžasného co James Cameron přivedl na svět. 10let studií a trpělivosti se jistě vyplatilo. Byl bych hloupý hodnotit jinak než-li *****.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Temný rytíř je pro mě dodnes nezapomenutelný filmový zážitek! Heath Ledger naprosto famozně stvárnící Jokera mi bral dech. A Christian Bale jakožto muž vedoucí dva životy, miliadaře Bruce Waynea a nočního strážce zákona Batmana mě opět nesklamal. Film plný akce, výborného Jokerského šílenství a pomsty byl pro mě jednoznačně nejlepším filmem roku 2008. Tudíš nemohu jinak, než-li dát *****. Výborné!!!

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Star Wars miluji. A pamatuju si to jako kdyby to bylo dnes, jak sem netrpělivě čekal na tento třetí díl tolik známé ságy. Jak se Anakin stane Dart Vaderem a zradí celí řád Jedi. Lucas mě nezklamal byl sem nadmíru spokojen a byl sem jen smutný, že je všemu konec. Závěrečné souboje byli úžasné. Stejně jako celý film ***** .

Terminator Salvation

Terminator Salvation (2009)

Pro mnohé sklamání, ale pro mě ne. Fanoušci jsou určitě spokojeni a netrpělivě vyhlíží páte pokračování Terminátora, stejně jako i já. Christian Bale a Sam Worthington to rozjeli ve velkém. Nechyběla mi akce, povedené speciální efekty a i Arnold k nám nachvilku zaskočil, i když jen v počítačové verzi. Mě Terminátor Salvation uspokojil. **** .

Star Trek

Star Trek (2009)

Sem příznivcem jiného tábora ze světa vesmírného scifi ( Star Wars ), ale i přesto se mi Star Trek velmi líbil. Posádka tolik známe lodi Enterprise ještě zamlada. Dobrý nápad, který byl skvěle realizován. Cítil bych se provinile nedát plný počet hvězdiček, a proto nemohu jinak ***** .

Vzhůru do oblak

Vzhůru do oblak (2009)

Tohle se opravdu povedlo. Krásný animovaný film. Zlatý glób to jen potvrzuje. Sem rád, že tak skvělý animák moje oči spatřili ***** .

Batman začíná

Batman začíná (2005)

Nový Batman? Řekl jsem si když jsem se dozvěděl, že se něco takového ve světě děje. A byl sem nadšen. Batman, jemuž dal Nolan nový kabát, je výborný! Může se to odemně zdát hloupé, ale opravdu jsem uvěřil, poněkud bych uměl spoustu bojových umění, měl nechutně nabité konto, tak bych se Batmanem mohl stát i já nebo kdokoli z nás. Nolan mě naprosto vtáhl do děje filmu a za takové filmy jsem opravdu rád. Jak jinak než *****.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tohle je úžasná věc! Skvělí herci, ještě skvělejší humor a nezapomenutelné hlášky. Dva gansteři Vincent Vega (John Travolta) a Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) mě dostali asi nejvíc a pak samzřejmě Butch Coolidge (Bruce Willis), když zachraňoval svého šéfa před znásilněním dvou teploušů a pak musel své přítelkini vysvětlovat proč má Zedův čopr. Tento nezapomenutelný film si nezaslouží nic jiného než plný počet hvězdiček.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Jeden z nejlepších a nejúžasnějších světových filmových děl. Vždy se na něj rád podívám. Pobrečím si i se zasměji. Přecejenom nebýt Forresta nemáme dnes trička se smajlíky nebo po moři by neplulo tolik rybářských lodí stejného jména Marry. Je to jedna velká filmová lahůdka. *****

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

Spider Vepř a další vtípky po ktreých sem se válel na zemi. Homer a Bart vždy pobaví. Děkuji, že jsem se dočkal celovečerního filmu o této nejznámnější americké rodince. Snad bude ještě nějaký. ANO ano ano jak jinak než ***** .