Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Přesně jak už se zde někteří zmínili, dokoukat se to dalo, a už to se dá považovat za úspěch.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Zklamání, tak trochu. O proti jedničce je to určitě krok zpátky a možná ne jenom jeden. Nicméně dejme stranou všechno týkající se příběhu a zaměřme se na formální provedení, protože to je vážně nedostatek. Opravdu netuším co se těm kameramanům a režisérům honí hlavou. Ale musí to být něco jako: "Pojdte chlapy napereme tam tolik zvláštních efektů, až se z toho ti diváci pose..", nebo co? Z kamery chvílemi vážně bolí hlava, to není dobře pane Ritchie. No ale jinak slušnej hollywoodskej vymejvák , tak akorád na relax večer u televize. Dal bych 2 ale Robert Downey Jr. a Jude Law je vážně povedená dvojka, a tak mě ty tři ani mrzet nebudou.

plakát

Poslední kat (2005) 

Atypický námět co nabízí pozoruhodné možnosti, které Shergold využil jak nejlépe dokázal. Musím říci, že občas mě docela mrazilo, zvlášť když se člověk vžije do kůže Alberta, nebo popravovaných, je to vážně podivný pocit.Timothy Spall zazářil a kameře, scénáři ani hudbě nic vytknout nedokáži. Za mě 8,5 /10 a určitě doporučuji.

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Proboha, k tomu se dá říct snad jen jediné: pokud jste četli knihu v žádném případě se na to nedívejte! Pokud jste knihu nečetl přečtěte si ji!

plakát

Life Cycles (2010) 

Hudba by se dala zlepšit, komentář, ten by dal zlepšit na sto procent, ale na těch záběrech by se určitě nic zlepšit nedalo :-) Nádherný scény, příroda, technika a a ty detaily to byla prostě paráda. Pět hvězd z objektivní hlediska nezasloužených ze subjektivního ale naprosto ospravedlnitelných.

plakát

Super 8 (2011) 

Tedy, opravdu příjemné překvapení, musím říct že Abrahams se vytáhl. Námět sice neslibuje žádnou speciální podívanou. Spíš by člověk asi čekal další přihlouplý ala srdcervoucí sci-fi s dětmi. Což film v podstatě nakonec i je, ale celková atmosféra a obecně dojem, který film vytváří je naštěstí jiný. Styl kamery a tajemnost monstra je tak trochu vykrádačka Cloverfieldu přesto i s tímhle slabým trikem dokázali tvůrci udržet napětí poměrně dlouho. Overall tři hvězdičky, a čtvrtou za Elle Fanning ze které se stává velmi sympatická herečka s velkým potenciálem.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Páni, těšil jsem se na tenhle film pěkně dlouho a jsem opravdu velmi rád že mě nakonec nezklamal. Věřím tomu že tenhle film si buď zamilujete nebo si budete ťukat na čelo co o bylo za pi... tak jako tak se nedá filmu upřít pořádná dynamika a svižnost. Skvělý soundtrack který potěší spíš mladší publikum a perfektní kamera. Střih také bez výtky jen ten scénář je vážně trochu moc. Snyder se už neměl vůbec pokoušet do toho zatahovat nějakou hloubku protože se mu vážně nepovedlo. K pěti hvězdám bych seškrtal snad jen už takhle krátký scénář a byla by to vážně pecka.

plakát

Ronnie Coleman - The Unbelievable!! (2001) 

Zajímavý náhled do zákulisí života nejlepšího světového kulturisty. Mně osobně to alespoň potvrdilo několik domněnek. Tak například že kulturisti nejsou normální. Kdo by sakra chtěl vypadat jako že má elefantiózu, která se ale postupem času z přehnaně namakaných svalů změní na povadlé kusy tkáně. Never mind, jak Ronnie řekl dělejte to, co vás baví. I se všemi předsudky vůči bodybuldingu na takovéto úrovni, je to slušný snímek co si 70% zaslouží

plakát

Zázraky vesmíru (2011) (seriál) 

Jeden ze slabších počinů BBC. První pul hodinu má člověk spíš pocit že se dívá na záběry z něčí dovolené a potom už následuje pouze jednostranný náhled na jeden z možných konců našeho vesmíru. Určitě bych netvrdil že je to čistá ztráta času, ale člověk si při sledování musí uvědomit že mu je překládána jedna z mnoha teorií která se ale jednodušeji dá shrnout asi tak v deseti větách a není k tomu potřeba hodinový dokument. Finální hodnocení 35%

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Tři díly = 6 minut nezastavitelného smíchu. Určitě jeden z nejlepších internetových miniseriálů co znám :-)