Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (300)

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

"Umíš střílet?" "Ne.." ! Tak řiď !" Aneb jak vznikla nejlepší scénka druhého, u mě stále nadprůměrného, dílu. Btw hnusnější bábu na konci při závěrečné zkoušce z autoškoly už asi opravdu vybrat nemohli.

plakát

Pašerák (2014) 

Film doslova a do písmene o hovně, přesto vás nutí dokoukat ho do konce.

plakát

Pryč od pece (2013) 

Skvělé herecké obsazení ve kterém jako vždy dominuje Bale. Za zavěrečný výstřel dávám o hvězdu víc.

plakát

Don Jon (2013) 

Hvězda navíc za Scarlett, která tu je sexy as fuck!

plakát

Riddick (2013) 

Na můj vkus moc předigitalizované, chvílemi jako bych koukal na počítačovou hru, ale stále to má svoji kvalitu.

plakát

Zbav se svých miláčků (2013) odpad!

Nudná sračka o ničem, na kterou jsem vydržel koukat hodinu a po tom co se radcliffe s dehaanem začli vykusovat jsem to raději vypnul. Pokud vás nezajímaj buzny a jejich rádoby zábava, tak těžce nedoporučuju. Jasnej odpad.

plakát

Pot a krev (2013) 

Pro mě nejočekávanější film roku..stojí a padá s hereckými výkony hlavních postav. Slušný kousek, který dokáže pobavit.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Na pokračování Machete jsem se díky hereckému obsazení těšil, ale je to šílená blbost, ani se nechce věřit, že je to natočeno pod taktovkou Rodrigueze..jít na to do kina, tak si v průběhu radši ustřelim hlavu.

plakát

Lesní duch (2013) 

Příjemné překvapení! 1.polovina filmu byla rozjetá dokonce na 5*,druhá polovina byla průměrná, ale za ten konec musím dát i přes pár nelogičností 4*. Evil dead je nekompromisní, brutální, místy zděsující podívaná, na množství použité krve se rozhodně nešetřilo. Jsem spokojen, u tohoto remaku jsem se bavil více než u původního snímku, jedná se rozhodně o jeden z povedenějších hororů.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Tleskám! Wan nezklamal, opět potvrdil pozici mistra svého řemesla! Je velká škoda, že s točením hororů končí, protože mám pocit, že za poslední roky je opravdu jediným, kdo je umí točit, kdo dokáže diváka pořádně postrašit a udržet v napětí od začátku do konce. Těším se na letošní Insidious 2 a jsem velmi zvědav, co udělá se serií fast n furious. Zbytečné psát, že si Conjuring nezaslouží nic jiného než jasných 5*