Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 949)

plakát

Criminal: Velká Británie - Julia (2020) (epizoda) 

Druhá řada začala parádně. Když Vanessa seděla na schodech a říkala, jak má, tiše jsem s ní souzněla. Protože tohle se opravdu nenosí. A taky jsem na ni byla pyšná, když si "občurala píseček" a pak si je namazala na chleba a stejně tak v závěru.

plakát

Criminal: Velká Británie - Série 1 (2019) (série) 

Co všechno se dá rozehrát ve dvou místnostech a jedné chodbě. Koncept minisérie mě baví. Jsem zvědavá i na druhou řadu,

plakát

Criminal: Velká Británie - Jay (2019) (epizoda) 

Už v Městečku Fortitude hrál Nicholas Pinnock nesympatickou postavu a tady v tom pokračuje. I když to samozřejmě nebyla jeho chyba. Tým se nám rozpadá, uvidíme, co nás čeká v další řadě.

plakát

Criminal: Velká Británie - Stacey (2019) (epizoda) 

Oproti Edgarovi (dnešních červených 83) má Stacey v hodnocení dost sešup (dnešních modrých 69), ale mě se teda ten díl líbil. Hayley Atwell bezpochyby umí - i když teda, já ji nemám moc nakoukanou a taky teď vidím blbě na jedno oko, a možná i proto mi přišlo, že tam hrála Nikol Moravcová. :D Po dokoukání můžeme debatovat o vině, nevině, kolik toho člověk musí snést a jestli neschopnost opustit je ta vina hlavní. Za mě zajímavý případ.

plakát

Criminal: Velká Británie - Edgar (2019) (epizoda) 

Přiznám se, že ačkoli mám Davida Tennanta upřímně ráda, tak mě jeho obsazení v roli doktora trochu zaskočilo. Čekala jsem spíše neokoukané tváře. Ten nápad se mi fakt líbí. I ta komornost, kdy se drama děje jak ve výslechové místnosti, tak evidentně (jasně, že menší) i mimo ni. Těším se na další díly.

plakát

Bodkin (2024) (seriál) 

Menší SPOILERY Bodkin mě bavil. Irsko bylo skvělý. Dove osina v zadku, Gilbert divnej ňouma a Emmy se nám z nemastné neslané pomalu proměňovala ve svůj vzor. Ale s citama, přeci jen měla lepší dětství. Největší sympaťák za dobráky tak úplně nekopal, ale to se někdy stává. Pravda je, že jsem od toho čekala větší satiru, ale jak píšu výš, byla jsem i tak spoko. Jestli se tahle parta ještě někam rozjede, tak já tam budu taky.

plakát

Bodkin - Už žádné tajnosti (2024) (epizoda) 

Fuj fuj fuj, z rodinky jsem měla husí kůži a právě za ni dávám o hvězdu víc. Minulost je už odhalena, v tomto díle je tedy třeba uzavřít přítomnost.

plakát

Bodkin - Mír v našich časech (2024) (epizoda) 

Změna vyprávění byla fajn změna. Dove je šílená, ale to že mnohdy nechceme slyšet pravdu je fakt.

plakát

Bodkin - Jed nebo něco takového (2024) (epizoda) 

Stejně jako Gilbert pociťuji náklonnost ke špatným lidem. ;) A i když věci (pomalu) odkrýváme, další otázky se kupí.

Časové pásmo bylo změněno